Kenapa? Sebabnya?



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebab kenapa angah pilih untuk main Clarinet.Mungkin ada yang faham dan ada yang tak faham.Tapi senang cerita,bunyinya yang best + ringan.Selain tu,mempunyai banyak lubang.Dan angah rasa kalau angah mahir bermain alat ini,sudah tentunya angah serba boleh.
Sebab apa?Sebelum ni angah dah main Euphonium,Tuba,Trombone,French Horn,Glockenspiel,Marimba,Saxophone.Hehehe. 

8 comments:

  1. aniqah pun pandai main clarinet jugak.. main untuk wind orchestra.. antara banyak2 instrumen dalam orc tu.. memang clary la yang tough sekali.. dengan french horn..hehe xDD

    ReplyDelete
  2. Cik Ila xreti main woodwind..reti main eupho,trombone,trumpet je..yg lain2,flute,saxophone,clarinet,piccolo..smua tak reti main.haha

    ReplyDelete
  3. teringin nak main alat musik...

    ReplyDelete
  4. akak tau main rekoder je angah..huhu..

    ReplyDelete
  5. Mesti perlukan nafas yg panjang nk tiup kan dan pandai control pernafasan..

    ReplyDelete
  6. first time dgr nama alat muzik nie..setiap org ada kelebihan masing-masing kan

    ReplyDelete
  7. zaman sekolah rendah tau main rekoder je.. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.