Segmen Blog Popular Sangat

Assalamualaikum...dan salam sejahtera..segmen lagi? mesti dah boringkan? tpi nak tahu tak..ada angah kisah dgn korang? Suka hati angah la..haha*cewah....angah tahu yg sekarang ni ramai.... bloggers buat segmen kan?so angah pun x terkecuali..kali ni angah nak buat selama 2 minggu...haha..paling lama kut.. yg pernah angah buat...
SEGMEN DITUTUP




Syarat-syaratnya.

  1. wajib follow blog angah * sudah semestinya!!
  2. wajib like fanpage angah *klik sini
  3. Follow Twitter angah *klik sini
  4. Klik Google+ Followers Blog angah .*kat tepi sidebar
  5. dah ikut syarat2 tu?
  • buat satu entry pasal blog popular,bertajuk "Segmen Blog Popular Sangat"..sertakan dalam entry tu blog2 yg korang rasa best...dan yg penting POPULAR!!masukkan banner kat atas tu sekali.
  • kemudian,korang kena backlink kan entry korang dgn blog angah.Promote jugak pada entry tu kepada blogger lain.
  • jika salah satu syarat x ikut,anda tidak akan tersenarai dlm list peserta!*kejamnya!,seterusnya,letakkan link korang pada ENTRY ni...x boleh letak dekat CBOX or mana2 yg lain..kalau tak anda x dilayan..


  • Tarikh tutup :12 Februari 2013

Penghargaan.

  • 5x blogger bertuah akan tersenarai dalam bloglist angah selama sebulan (Februari)..
  • 5x blogger seterusnya dapat review blog dri angah.
  • pemilihan berdasarka random :)
Segmen ni tidak lain tidak bukan adalah bertujuan utk menambah rakan2 followers dan jugak melalui segmen ni,kita semua dapat beramah mesra,dgn saling blogwalking,sambil2 blogwalking,sambil2 berkenalan.TAK GITU?lagipun korang punya blog pun akan lebih dikenali ramai.




NOTA : kalau kurang dari 20 peserta,dengan serta merta segmen ni terbatal..so korang kena selalu promote la..


Senarai Peserta :


  1. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html
  2. http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html
  3. http://pemikiryangcelaru.blogspot.com/2013/01/segment-blog-polular-sangat.html
  4. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html
  5. http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html
  6. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular.html
  7. http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html
  8. http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html
  9. http://hidupbiarbest.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html
  10. http://mc-zon19.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html

Masih tak cukup...angah perlukan ramai lgi peserta!!
  1. http://floewritees.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html
  2. http://sofyanah.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html

19 comments:

  1. join

    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete
  2. Saya join ;)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete
  3. first time aida datang blog angah, angah dah buat segmen ea. hehe. :) Semoga berjaya angah..

    ReplyDelete
  4. pi kekedai beli guler...
    ak rase ak pown nk join ler...



    http://pemikiryangcelaru.blogspot.com/2013/01/segment-blog-polular-sangat.html

    ReplyDelete
  5. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html join!=)

    ReplyDelete
  6. salam.hai.1st time singgah. gud luck dalam usaha menambah follower.hihi.:P

    ReplyDelete
  7. salam.hai.1st time singgah. gud luck dalam usaha menambah follower.hihi.:P

    ReplyDelete
  8. bestnye http://nurainishahroni.blogspot.com/2013/01/searching-for-better-half.html

    ReplyDelete
  9. best gak ni..

    jgn lupa join random ini yae
    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  10. saye join...

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete
  11. ; hana nak ajak kamu join segmen hana ;) mana tahu kamu yang bertuah >? jom. bnyk hadiah menarik menanti ;)

    ReplyDelete
  12. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular.html

    ReplyDelete
  14. ayu join segmen ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete
  15. Join....
    http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete
  16. Saya dah join...
    http://hidupbiarbest.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html
    saya takde twitter, tak leh la nak follow... acano?
    angah memang best :)

    ReplyDelete
  17. saya join :)
    http://mc-zon19.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete
  18. Dah ikut segmen ni :D

    http://floewritees.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete
  19. saya join

    http://sofyanah.blogspot.com/2013/02/segmen-blog-popular-sangat.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.