Apa Hobi Wanita Sebenarnya?

Assalamualaikum dan selamat pagi koran..apa khabar? Haha..pagi ni angah bangun awal..pastu amik laptop..lukis gabar2 comel ni...haha..walaupun tak jadi..tapi takpa..haha..malu pulak..

Kenapa golonganperempuan suka berSHOPPING? Apa yg best bila bershopping ha?Angah pun tak tahu..sebab apa..bila pergi shopping kompleks atau tgok dlm tv..mesti perempuan yg eksyen lebih...kenapa? Perlu ke bershopping? Sama la jugak bila angah baca novel kakak angah punya? Mesti ada dlm tu..yg kata perempuan tu mesti suka shopping...




Maybe utk beli apa yg perlu je kan?Tapi kadang2 benda yg tak perlu pun dibelinya..haha..nak buat macam mana..korang dah terpukau dgn barang2 tu kan? Hahaha..merepek pulak aku...So selain bershopping apa lgi yg korang suka?Angah tak tau sgt...cuma angah rasa terkilan bila org2 yg bukannya duduk dkt KL or bandar2 besar..hanya bandar2 biasa..tpi dah boleh pakai seksi meksi..



Padahal duduk kampung je..ish2 teruk..sama jugak macam dlm taman angah..ada jugak remaja perempuan yg pakai macam tu..teruknya..apa ko ingat ni BARAT ke? Ke musim panas..sampai x selesa pakai pakaian tutup aurat?ish2..teruk kan?


Kadang2 ada pulak yg pakai tudung tpi tangan nampak....kain jarang sangat..so..apa kah fesyen anda itu? So korang renung2kan la..bukan apa..kan elok kalau semua org Islam kat Malaysia pakai pakaian yg sopan...yg tunjukkan bahawa dia itu beragama Islam.. :)


Assalamualaikum..

6 comments:

  1. ana tak suka bershopping tapi suka jalan-jalan,rehatkan minda,lepak pantai lagi best dari shopping... :)

    ReplyDelete
  2. tidak, tidak, tidak... saya tidak suka shopping... buang duit saja, lagi bagus kalau berjimat-cermat... bukan begitu?? hehe.. =))

    ReplyDelete
  3. saya tak suka shopping, tapi suka window shopping.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Sifat lumrah kaum wanita.Bershopping tu 1 kemestian.Tapi biarlah berpada.beli sekadar ikut keperluan.kalau yg terover tu tak leh nak kata apa dah..fahz pun harap ramai wanita2 kat luar sana berpakaian lebih sopan dan kemas.sejuk mata yg memandangnya :)

    ReplyDelete
  5. tak semua perempuan suka shopping.. kadang2 nak jalan2 je habiskan mase dengan kawan2.. haha.. tengok jenis perempuan laa.. biase yg suke bergaya tu la kuat shopping...

    ReplyDelete
  6. nad suka cuci2 mata..hehe..dh de duit bru shoping

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.