NAK SAYA PROMOTE BLOG AWAK???

Assalamualaikum..korang apa khabar?? Dalam tgh2 boring ni,muncul idea utk buat satu benda best!!apakah??





"Macam mana??"

Angah akan letak gambar/header blog korang dekat ruangan iklan tu.Ada 5 tapak.So means that ada 5 blog yg akan dipilih.

"Macam mana nak dipilih?"

Just follow blog angah/like fanpage angah/add GOOGLE PLUS/like fanpage.
Pastu,komen dekat entri ni,url gambar/header,link blog,pendapat tentang blog angah.(wajib lebih 50 patah perkataan* x termasuk url photo/link blog)

Nyatakan bahawa anda sudah lakukan instructions di atas. :D 

5 Komen paling menarik/dabomm/kebabomm,angah akan pilih.

Angah akan promote blog korang,pastu letak header/gambar blog korang dekat atas nie!!InsyaAllah ramai yg akan datang/berkunjung ke blog korang.So inilah penghargaan daripada angah utk korang!! Angah akan letak header/gambar blog korang selama sebulan!!
Oke tak? TARIKH TAMAT? SEBELUM MASUK BULAN 4 * faham2 je lah..

Yg paling penting, tak perlu buat sebarang entri!! 

Mudah je kan? Senang dan simple,so angah harap korang join lah ek..mesti ramai akan terjah blog korang.opss..lupa plak..angah akan review blog korang sekali :D..okey itu aje :)

Sekian..

24 comments:

  1. link url : http:amad-jalanan.blogspot.com
    img: http://2.bp.blogspot.com/-5d_lGACIB0k/UMnK3wXlKlI/AAAAAAAABYU/dmBP1H0qSPQ/s1600/anigif.gif

    Pendapat AA: blog Angah ni nice, cepat loading, carian google pun di page terawal, memang kebabom la bg AA. warna merah yg berani. susanan yg kemas, cantik kalau buat tempahan pengiklanan pada ruangan mana-mana egen mesti terpilih ni. UV pun kebaboom la..

    ok tu je, AA dah ikut instruction diatas :)

    ReplyDelete
  2. url gambar:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=493647720671980&set=a.146037178766371.18308.100000802701487&type=1&theater

    pendapat blog angah:tak serabut kemas jew...entry pon kemas jew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke thanks :D cuma angah perlukan pendapat yg lebih panjang :D

      Delete
  3. http://spsmksp.blogspot.com/ .

    Awesome blog . Jejaka Hangat ? Blog pun hangat . Suka , suka . xD . Macam - macam ada . Apa pun boleh . *bodek je*

    ReplyDelete
  4. http://nurulhidaayah.blogspot.com/
    komen blog angah :
    good looking, up to date, paling best angah buat entry the best macam ni. haha~ blog angah tampak simple tapi smart.. memang sesuai untuk lelaki cool macam angah, header pun menampakkan yang angah seorang yang indipndnt..

    ReplyDelete
  5. link url: http://kucciecee.blogspot.com/
    img : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=467992136596906&set=a.107417005987756.11683.100001583724211&type=3&theater

    Pendapat Khoo~blog angah clean..x semak mata..bila tgk rasa tenang jew..suka dgn kombinasi kaler dya(red,white n black)..cool..kemas..bila tgk "diary jejaka hangat" 2 twos ttarik..alaa..besa r law da pmpuan yg tgk..cnfirmla nak singgah kn..hihi..lagi,senang loading..entry kemas..n so far..2 jak yg sya dpt gto..hokkay..daaa..Assalamualaikum..

    ReplyDelete
  6. http://nurulhidaayah.blogspot.com/

    pendapat :blog angah memang best, dengan colour merah menunjukkan angah seorang yang berani, header nampak cool dan smart even simple ia nampak sangat menarik.. blog angah good looking, and entry sangt menarik,terutamanya bila angah buat entry macam ni. hehe boleh dapat more knowledge dari blog angah, sebab blog angah up to date..

    ReplyDelete
  7. link blog: http://missfarahhafiz.blogspot.com/

    komen :

    Assalamualaikum, this is my first time serbu blog ni. Very easy to access and most of your story happend around you. Simple colour used. Red for BRAVE, Black for determination, and White for purified. I'm sure you have all this quality based on your colour chosen. But i believe this incredible of your blog will become one of the most top blogger in Malaysia one day if you give more effort in this blog and make me want to read more your entry. Memang padan lah kalau nak kata blog ini kepunyaan Jejaka hangat sebab saya tahu semua entry pasti hangat-hangat belakoooo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak :D nanti berikan saya url pic/header :D

      Delete
    2. http://i1342.photobucket.com/albums/o768/Farah_Hafiz/Leelou-Designs_Lundstrom-Park-Bird-header-3C1_zpsc34d9d9f.jpg

      Delete
  8. url gambar/header:
    http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521487_442823242464193_1019121936_n.jpg

    link blog
    :http://nilsyaffieyna.blogspot.com/

    pendapat tentang blog angah:

    ASSALAMUALAIKUM WBT :) insyaALLAH saya cuba berikan apa yang saya tahu dan lihat ..

    ikhlas dari hati dengan tema warna merah . serta simple dan JEJAKA HANGAT a.k.a bukan nama sebenar telah memilih warna yang begitu sesuai dengan karakter sebagai seorang lelaki . Pada saya , sebelum ni , saya sudah lali dengan blogger-blogger wanita .. begitu juga saya adalah blogger wanita .. sudah pasti sudah pasti dan kenal dengan pilihan kami . Yang suka memilih tema "colourful" /.. dan jarang sekali saya melihat beloq para jejaka yang kemas seperti ini . Anda pandai memilih tema dan perhiasan widget serta kemas dan tidak serabut . Saya tenang sebaik melangkah kesini . Serta seakan beloq lyssa faizureen . dari segi templatenya . Itu sahaja .. 1 lagi CANTIK DAN SIMPLE header ..

    _ NIL sudah ikut semua peraturan yang ditetapkan ..

    ReplyDelete
  9. Link blog - http://asma-sah.blogspot.com/
    Header - http://i.imgur.com/SJ6igpr.png

    Ikhlas saya cakap ,blog Angah sangat mantop .Dari segi sidebarnya ,headernya yg sempoi ,blog yg cepat loading dan susunan gadget yg teratur .Warna merah dan putih dipilih sebagai warna tema blog lagi menceriakan dan tak garang sangat warnanya .Entry yg sempoi tapi padat dgn informasi .Serius saya cakap ,saya sangat suka blog Angah .Semoga maju jaya . :D

    ReplyDelete
  10. Link blog : http://aliaazlovely.blogspot.com/
    Url gambar : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/205799_567908519903687_1838444157_n.png

    Pendapat : ♥ Assalamualaikum , blog yang sangat menarik , selalu buat segmen yang awesome sehingga berjaya merembat hati saya untuk join ! hahaha =D ~ Kemas and selalu update dengan entry terbaru yang masih hottttt ~ and aktif dalam dunia berblogging ! Congrats ! =D Walaupon simple , tapi tak ade lah bosan . Selalu jugak singgah sini , cume jadi slient reader ~ Haha . #kantoi . Pilihan nama , templet , warna yang sesuai sangat awesome ! Terbaik ! Pandai menarik hati para blogger untuk selalu singgah blog ney ! =) Kagum ! Followers setiap hari meningkat , awek cun2 dapat dipikat ~ hehehe .. *PANTUN* #tak ade kena mengena . And hope blog ney terus maju macam blog BEN ASSHARI Or kak FATIN LIYANA #peminatsetiaFL .. hehehe ~ Goodluck in life ! ~ =D Assalamualaikum ♥

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.