SAYA NAK REVIEW BLOG KORANG!!


Assalamualaikum dan selamat sentiasa.Dalam sibuk2 angah ni.rasanya angah nak blogwalking ke blog2 ohsem lagi best..tpi macam mana eh??So angah rasa baik angah buat review blog..ya..sambil2 tu boleh angah promote blog2 diorang sekali :D


TAMAT




Cara2 : Follow blog angah/like fanpage/ add GOOGLE PLUS..
Paste link blog anda dekat coment entri nie!!dan komen bahawa anda sudah follow + like fanpage+ add Google Plus :D itu aje..senang kan??

Contoh komen :  http://diarijejakahangat1.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS... 
                         

hanya 20 blog saja yg akan dipilih :D senang dan mudah2..cepat2!!!Kalau ramai yg join means angah kena buat pilihan :D *macam cabutan bertuah ? 

TAK PERLU BUAT ENTRI!!! 


Tarikh tutup?? 10 April 2013 

Angah akan publish komen bila dah tamat iaitu pada tepat 10.00 malam 10 April 2013

Alhamdulillah.dah ramai yg join!! tapi angah still x mo publish lagi komen korang..sebab kena tunggu tarikh tutup :P....satu lagi kalau dah banyak sangat penyertaan,means angah kena tutup awal la...hahah... 

Ada jugak yg bagi entry/buat entry..ish2..apa yg angah nak adalah link blog anda+ ayat2 yg angah dah buat kat atas tu :D please..oke.. 

TAK PERLU BUAT ENTRI!!! 


TAK PERLU BAGI ENTRY!!!

BAGI LINK BLOG ANDA SAHAJA!!!





Angah akan masukkan korang semua ke dalam ruangan blogwalking... :D So secara tak langsung blog korang2 akan tersenarai dlm list tu,+ menampah rkan2 blogger baru!! :D

61 comments:

  1. http://nilsyaffieyna.blogspot.com

    sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  2. http://asma-sah.blogspot.com/ ,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  3. http;//dingraphic.blogspot.com

    sudah follow blog,G+ dan fanpage :D

    ReplyDelete
  4. Join: Dah follow blog angah/like fanpage/ add GOOGLE PLUS.. X caya boleh check sndri..Hehe

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Dengan ini, saya sudah mematuhi syarat2 yang telah diberikan oleh Angah :)

    Bila Budak Banyak Bebel Buat Bising

    ReplyDelete
  6. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
    done follow/done like fanpage/done follow g+1
    *mintak2 angah review blog shad*

    ReplyDelete
  7. http://diarijejakahangat1.blogspot.com , wani sudah follow blog anda/like fanpage dan Google plus .

    ReplyDelete
  8. www.cikfie.com ,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  9. Done do all...

    Follow blog, Like fanPage and +Google

    #PilihlahSaya Hehe.

    ReplyDelete
  10. salam, saya joined.

    http://balqis-sarah.blogspot.com, saya sudah follow blog anda, like fanpage anda & follow Google+ anda~

    ReplyDelete
  11. http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/ done follow, done like, done + to circle :)

    ReplyDelete
  12. http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/ , sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  13. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/, sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS! :D

    ReplyDelete
  14. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/ .. aina sudah follow + like fanpage+ add Google Plus

    ReplyDelete
  15. salam singgah follow blog, fan page dan google +

    ^^)

    http://beebeesiyelowme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. http://aienhermionie.my,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  17. http://marinecollagen6575.blogspot.com

    dah follow blog, like fanpage, add g+

    ReplyDelete
  18. http://alkhawarizminadiah.blogspot.com follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  19. http://sitinorkhaleedabtehamkabhusinbhass.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. http://busyratakiyudin.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS

    ReplyDelete
  21. http://zyash.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS... (ne baru betul...hehehehe)

    ReplyDelete
  22. http://zeck-anythingscool.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. done ikut semua syarat . cuma ,aimi takk guna google+ . sorry eh ?

    ReplyDelete
  25. http://danhatiiniberkata.blogspot.com/ ,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  26. http://missfarahhafiz.blogspot.com/,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS

    ReplyDelete
  27. http://duniagadisungu.blogspot.com/.saye dah follow,like fanpage & add google plus anda.

    ReplyDelete
  28. http://miszyien.blogspot.com/, sudah follow blog anda /like fanpage/ add GOOGLE PLUS..

    ReplyDelete
  29. http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/ sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  30. http://azyanramle.blogspot.com , da follow fanpage,follow blog and google + (daa lame join ^_^ )

    ReplyDelete
  31. Salam angah izni join Segmen =)
    http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/04/saya-nak-review-blog-korang.html

    ReplyDelete
  32. http://ibusumaiyah.blogspot.com/2013/04/terengganu-2013-pasar-besar-kedai.html

    ReplyDelete
  33. http://iyraacariyno.blogspot.com/

    done follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS

    ReplyDelete
  34. Done follow and like.sy nak minta maaf juga sbb st tak ada google plus.

    http://lvmn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. http://diarijejakahangat1.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    first..

    http://kainpasangndc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. http://diarijejakahangat1.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  37. dah follow
    http://hunyieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. done follow :)
    http://menjadisesuatuygsempurna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. http://thedreamgoddess.blogspot.com/
    dah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS... :)

    ReplyDelete
  40. dah Follow blog/dh LIKE FanPage/ dan add Google Plus.. plzzz.. review my bloggg.. hu3

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. http://www.diarisifroggie.com dah follow dan like fanpage dan dah follow google+ macam nie ke? hehe.. nak join jugak ^^

    ReplyDelete
  42. http://sedinginssalju.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  43. SALAM DAH FOLLOW AND DAH SUME...=) JEMPUT SINGGAH BLOG YE.
    http://unguyangmerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. http://bagikutentangsebuahkisah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. http://zaxx-in-da-house.blogspot.com,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  46. http://azrichocoholickatzboyz.blogspot.com/sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  47. http://muslimahsejati96.blogspot.com/ , sudah follow + like fanpage+ add Google Plus

    ReplyDelete
  48. http://ameramirah.blogspot.com/ , Sudah Follow Blog Anda / Like Fanpage / Add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  49. http://caeshashi.blogspot.com

    Dah follow + like fanpage+ add Google Plus :)

    ReplyDelete
  50. http://karim.my ,sudah like fanpage angah

    ReplyDelete
  51. http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/
    sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  52. Done do all!!
    -follow blog (/)
    -like fanpage (/)
    -add google plus (/)
    url blog: http://ezbil-official.blogspot.com/

    ReplyDelete
  53. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/,sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  54. http://cikchubbyblogs.blogspot.com/ salam sy dh follow n like fanpage angah tau....hheheeh terjah blog cik ek

    ReplyDelete
  55. http://blogsunyisepi.blogspot.com/ sudah follow blog anda/like fanpage/add GOOGLE PLUS...

    ReplyDelete
  56. JOINED! dah follow blog, dah add google+ dan dah like fanpagr.. Ini link saya, http://duit2percuma.blogspot.com/
    blog peribadi yang membincangkan peluang menjana pendapatan dari internet..

    ReplyDelete
  57. Assalamualaikum.. dah follow, like dan add google friend & following. jemput singgah.:)
    http://putrimalupage.blogspot.com/

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.