Upkan Likers Fanpage.

Assalamualaikum..Segmen? yep..maybe macam segmen tapi just nak bantu kawan2 dgn diri sendiri.camana?Just tgok kat bawah.








Senang je caranya.

  • Komen di entry ni dengan letakkan url FANPAGE korang.
  • Angah akan update senarai FANPAGE korang.
  • Semua yg join akan like FANPAGE peserta2 lain.
  • LIKERS fanpage korang akan meningkat.
  • Mudahnya!!

Senangkan?Cara mudah.Tak perlu untuk buat entry/follow sapa2.Just tinggalkan komen fanpage anda sahaja.Sangat mudah,cepat dan pantas.So kepada mana2 yg Fanpage masih skit,ni lah tempatnya.Sama macam angah.
BTW,sapa2 yg FREE boleh join GA angah!! klik sini 

Jangan klik sini!!!



Kalau korang punya komen belum ada kat bawah nie,maksudnya angah x update lagi..melainkan kalau dah ada komen korang,baru angah dah update.



23 comments:

  1. Saya join : https://www.facebook.com/pages/Angel-Love-Soldier/368656633221406

    ReplyDelete
  2. http://www.facebook.com/SUKASUKIEYOYSAJA.


    Jom LIKE... hehehe :)

    ReplyDelete
  3. shad join..
    https://www.facebook.com/pages/Aku-vs-diA/158921214214392

    ReplyDelete
  4. thanks...
    baru ade fanpage.harap dapat tingkatkan.hehe
    http://www.facebook.com/AbAuniBlog?ref=hl

    ReplyDelete
  5. Join.

    http://www.facebook.com/pages/Blog-Apple-Mints/459334597431307

    ReplyDelete
  6. http://www.facebook.com/pages/Her-Blogs/185785641471490

    ReplyDelete
  7. nak join jugak..toink-2..

    https://www.facebook.com/QasehFarraDotblogspot

    ReplyDelete
  8. join jugak...

    http://www.facebook.com/setiasmile21

    ReplyDelete
  9. join angah ! :)

    https://www.facebook.com/pages/Farisya-Anastasyia-Blogspot/145307492239289?fref=ts

    https://www.facebook.com/pages/KK-Garden-Blogshop/270081329678981?fref=ts

    https://www.facebook.com/pages/AwakSaya-Bersyukur-sangat-punyai-awak-dalam-hidup-saya/122616727831639?fref=ts

    ReplyDelete
  10. eh tertinggal kapal ...

    hehe ni page saya

    https://www.facebook.com/PenaYokiko

    ReplyDelete
  11. ni page nadea...

    https://www.facebook.com/pages/Nadea-Ramly-dot-com

    tq..

    ReplyDelete
  12. https://www.facebook.com/diarionlinenurul

    thanks! :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum , Alja Join :)

    http://www.facebook.com/pages/Nur-Alja-Blogspot-Com/106282379447415

    ReplyDelete
  14. http://www.facebook.com/pages/AmaninaNasuhaMdNaser/166269160102250
    belalang join

    ReplyDelete
  15. https://www.facebook.com/Anisanisa33blogspotcom

    ReplyDelete
  16. jemput ke sini :) http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274

    ReplyDelete
  17. http://www.facebook.com/EynilahBlogKami?fref=ts

    ReplyDelete
  18. http://www.facebook.com/BloggerAdamFaiz?fref=ts

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.