Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih

As-Salam

Uzu nak buat segmen ringkas selama 24 jam dari sekarang. 
Start 12 April/8 Malam - 13 April/8 Malam 2013

Syarat :

1. Buat entry yang bertajuk Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih

2. Copy banner kat bawah dan link kan ke entry ini..

3. Like fan page ni & Add G+ kat bawah & Follow blog uzu .
  
Hadiah :

RM5 Topup x 6

So apa lagi? Jom join segmen ini. 24 jam je taw !!
selamat menjoinkan diri. Salam

8 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


  1. Hi , Saya singgah sini dan follow !:)
    Mari lah follow saya pulak !


    http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. Menyahut cabaran blog emas putih untuk blogwalking 25 jam.. hehe

    http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama http://inameowmew.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    jom ke blog personal ina ;D http://nikainaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam, kita dari segmen yang sama. Singgah dan follow :)

    [ my blog ]

    ReplyDelete
  7. knjungan balas ke blog bro..
    tq for visit..
    alang2 dah dtg trus klik follow ...
    enjoy blogging !!

    ReplyDelete

Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post