BABY COMEL BILA DAH BESAR??




Assalamualaikum dan salam sejahtera readers!! Apa khabar?? Angah baik2 ja..alhamdulillah sihat...sekarang angah sibuk tgh siap2kan barang utk ke SHAH ALAM!!aha..excited sangat..!!

So kali ni nak share apa yg jadi terhadap budak comel bawah ni bila dah besar!! haha..serius..budak ni bila besar jadi lain!! jom kita tengok!!
|
|
|
|
|
|
|


Budak ni lahir kat Hospital Sungai Petani..anak seorang pegawai polis..dibesarkan di perak..Gambar tu time budak tu dekat Kuarters Polis Kuala Kangsar 17 tahun yg lalu..comel tak??

So sekarang kita tengok pulak apa yg jadi bila dah besar??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Dah besar dah pun..18 tahun..sekarang tinggal kat Kulim....still anak pegawai polis.. gambar time dekat tasik apa tah!! :D

Siapakah??? Tulah angah!! haha..time kecik2 sampai dah besar panjang!! haha..banyak beza kan?? haha..suka plak posing2 ni..malu arr..haha..so bila dah besar ni..rasa macam nak kembali pulak ke masa dulu..nak rasa jadik baby balik...tpi tu kan time 1995..lama tuh!! :D

sekian..

4 comments:

  1. hehehehhe..dah beso dia..hehehe..

    ReplyDelete
  2. still cute ! hkhee

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/5-1o-ciri-lelaki-yang-wajib-kena-tinggal.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.