BLOGGER RACIST???

Assalamualaikum dan selamat sejahtera readers...hari ni angah update blog dekat KLINIK GIGI!!!!! kenapa?.. sebabnya angah teman kakak angah pegi buat treatment...kesian kt dia..naseb baiklah gigi angah elok skit..

btw..hari ni angah just nak cerita tentang isu terbaru yg angah baru update haritu...MURTAD..btw ada seorang blogger yg beri komen dn katakan bahawa" admin jangan racist sangat"..macam tu la kut komennya..

untuk pengetahuan semua. itu bukannya racist...murtad= racist?.. btw..kepada blogger tersebut

sila check balik
.apa sebenarnya racist...murtad adalah berkenaan akidah
..agama islam..bukannya perkauman...please note that!!!

kan dah marah..huh kena bertenang balik...tapi takpalah..budak still baru nak belajar...so angah maafkan...haha..

sekian...jangan lupa join segmen angah..

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 comments:

  1. Lorh racist dgn murtad pun tak reti nk beza ke? =.='

    ReplyDelete
  2. hmm..macam2 dorg ni la..betul cakap angah,isu agama dan perkauman tak sama cik adik..

    ReplyDelete
  3. Mungkin apa yang awak cerita ada kaitan dengan kaum kot bap tu dye salah sangka. BTW, biarkan jew lah. Janji kita cerita apa yang betul.

    ReplyDelete
  4. Something wrong dgn komenter tu haha.. Jom cekedaut erti racist di blog saya. Kebetulan baru tulis semalam. Ayuh bersama-sama kita menolak racist di bumi Malaysia!-Ultra bangsa.

    ReplyDelete
  5. minta maaf la ya saya salah. mungkin saya tak faham kot apa maksud minaci abenda semua tu. saya ingat benda tu agak sensitif kalau kaum bukan melayu yg baca, sebab panggilan yg kita bagi kat diorang tu tak berapa sesuai. that is wat i mean, ikut apa yg saya baca n saya faham la. tapi apa2 pon sorry sangat2la sebab ada buat salah faham ni

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.