MENCARI 100 BLOGLIST BULAN JUN



Assalamualaikum dan salam sejahtera..entry kali ni adalah untuk mencari BLOG RAKAN2 utk dibloglistkan di blog angah..

Sempena dengan nak masuk bulan JUN...so angah rasa nak cari 50 BLOGGER LELAKI & PEREMPUAN...untuk masuk dalam bloglist angah..Kenapa banyak sangat?? sebab angah nak edit full blog angah..

So cara nak join?? Senang je..tak perlu buat entri..sebab ni simple je..apa yg penting..korang kena la masukkan blog angah dalam bloglist korang jugak.. FOLLOW blog angah..pastu LIKE benda2 yg ada kat header tu..pastu klik ADD GOOGLE PLUS +Mohamad Khairil ..done..tu ja..banyak sangat ke??

Pastu bila dah buat semua tu...komen url blog korang dekat ruangan komen entry ni.. senang kan?? nanti angah akan check blog korang satu persatu..sebab angah tak mau ada yg bohong.. :D

MUDAH KAN?? SEKALI LAGI ANGAH NAK BAGITAU CARA2NYA..

  • FOLLOW BLOG ANGAH | ADD GOOGLE PLUS +Mohamad Khairil  
  • TEKAN LIKE2 KAT HEADER | MASUKKAN BLOG ANGAH DALAM BLOGLIST KORANG
  • KOMEN URL BLOG KORANG DEKAT RUANGAN KOMEN DI BAWAH |
DONE 

 SEMUA YG JOIN..PASTI AKAN MASUK!! SEBAB SEDANG MENCARI 100 BLOG!!!JOM JOIN RAMAI2!!

Bila tamat?? MALAM NI!! 12.00 27 MEI 2013

126 comments:

  1. ok. done. sume dah buat!
    Hope diterima.

    http://lelakiini89.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Oke done! , dah masukkan dalam bloglist :)

    http://dismybelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. NAK JOIN2....BOLEHKEHHH ???http://cikdonut95.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wani join

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. sheila nak join... hehehee
    http://www.sheilashahfiekry.my

    ReplyDelete
  6. done ! http://yongatira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. cik akak join

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Done Jugak http://tintanurish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. sy join http://masespiranza.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Joj . Done ! - http://sharifahamarina.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  11. http://hamiezaborhan.blogspot.com/ DONE :D

    ReplyDelete
  12. http://teenagersareawesome.blogspot.com/

    Check dekat linkies tau :)

    ReplyDelete
  13. done..(actually daha lma done hehe!)

    http://speedfreaktanthrum.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, Rasanya abe dah lakukan semua syarat yg ditetapkan tu. Kalau belum cukup, bagitahu abe, ok? Seronoknya dpt bertukar2 blog list.

    http://jukdin.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Kalau masukkan dalam blog yang khas untuk bloglist boleh tak?

    ReplyDelete
  16. Done :)
    http://wadasssssss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. done follow, like and tambah dalam google + ;)

    http://lovelynemo.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. wah jom bloglistkan diri kita hahaha
    http://long-cham.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Thank you for the auspicіоuѕ ωгiteup.
    It actually was oncе а leisurе accοunt it.
    Look advаncеԁ to more deliveгeԁ agгeеаble frοm you!
    Howevег, hoω cаn we communicаte?



    Check οut my web page - compra y venta de coches

    ReplyDelete
  20. http://bittersweetmemoryofme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum..alhamdudillah..done !!!

    http://cahayakeazamandariillahi.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. deno takde google+.. yg lain semua dah buat lama dah.. takpe kan nak letak link juga?

    http://dayangdeno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Hai DJH, dah create bloglist and dah bloglistkan dah DJH =)

    http://sedinginssalju.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. mmg dah lama listkan blog angah nie..hehe..smua dah klik.

    http://loveprettydinda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. done ! im newbie .. hope diterima .. thanks ! ^_^
    http://tgrozaini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. haliuwwwww .. oke semua dah buat nah http://coffee-talktalk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. http://ihazaliza.blogspot.com tak sangka kita tgh plan benda yg sama.. :D

    ReplyDelete
  28. http://azrichocoholickatzboyz.blogspot.com/

    join segment djh mmg terbaiklah xd!

    ReplyDelete
  29. ok. done. sume dah buat!
    Hope diterima.
    http://korpustanpasempadan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. http://storyatasawan.blogspot.com/

    abang Khairil dah... :) mcm excited pulakk....
    HAI SEMUA Saya budak baru belajar!!
    mari kongsi ilmu..... :3

    ReplyDelete
  31. done already..
    http://coretanhatikathy.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. http://whispers-talk.blogspot.com/
    insyaallah saya akan cuba letak abg khairil dlm bloglist

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah...semuanya telah dibuat...moga dapat rapatkan ukhuwah antra kita smua..
    join :))
    http://lorong-cinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. okay done..
    er,,masih leh join dak ni? huhu

    http://sayacikummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Done! ^_^

    http://aennpunyerbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. DONE
    http://akubencitouching.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum,sy join :)

    http://blog-threeinone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. Done~~ ^^

    http://darma-marina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. Ready to go-i'm done!
    agak-agak dapat hadiah keta tak???
    paling kedekut pun keychain satu...

    sakuraadibah.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. Harap tak terlambat....

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. join la, hewhew.. tapi saya tak guna google plus,. :( ,

    http://theayunie.blogspot.com/ tpi syarat yg lain dh buat, =) .

    ReplyDelete
  42. smpat lagi tak angah ? :)

    http://studentkecik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. join juga http://duniajambu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. sudah ~ ok bro ! http://hazardfaiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. done following ! wuhuu
    rajin2 baca blog ni jgak ye

    perempuanbesi94@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. saya join :)

    http://budakakimaginasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. Okey, done! Mieya masukkan dalam bloglist 2 :)

    http://budakshumort.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. angah,saya ada menang segmen yg akan jadi bloglist angah untuk 5 bulan, dah hantar maklumat kat fb...;-)

    ReplyDelete
  49. mcm terlepas je..ramainya join..lbh drpd 100 nie :(

    http://twentydotnine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. Saya Nak Join Juga! ='D

    URL Blog: http://illution-paradox.rc.my/

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.