Segmen – Saya Mahu Ditegur






Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah..hari ni angah rasa macam nak join contest yg hebat ni.First2 rasa macam takut je nak join.Tapi angah beranikan diri jugak.
Siapa yg suka bila blog kita ditegur kan?? Tapi bagi angah ,angah mahu ditegur sebab angah boleh usahakan lagi blog angah ni.Angah akan memperbaiki mutu blog angah,so sebab tu rasanya angah nak join contest ni :D
Lagi satu sebab,angah tgok kak MIA join,so angah rasa macam nak join jugak.Apa-apa pun angah terima teguran :)

 Sekian.

40 comments:

  1. Rasanya tiada apa yang perlu ditegur untuk blog ini. Simple.. Saya suka sebegini.. Biasalah kita ni blog lelaki kan, takde bling2 tuh.

    Overall ok dari kaca mata saya :)

    ReplyDelete
  2. oh i thought tegur as if tegur "hai"....haha.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum . blog ni pun bagi ain . okay . tutur bicara pun sopan . blog pun sopan . senang loading . kemas . cantik . tersusun . :)

    ReplyDelete
  4. best pulak dengar nama segmen ni...

    ReplyDelete
  5. Assalam...

    suka.. kemas dan simple je... biasalah blog lelaki :)

    ReplyDelete
  6. Teguran saya. Lol. Takdepape kot? Dah okay. Nice utk lelaki. Simple but cool. My opinion, maybe search box tu boleh letak kat sidebar. :) That's all. Teguran balik? ^^ http://miss-tribal.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  7. den suko header blog ni.. cute ^^
    Mudah nak navigate entry lama, dan yang penting, tak de music background..hehehe

    ReplyDelete
  8. Teguran sedikit

    1) header memang menarik tpi macam ada kosong.

    overall suka blog ini simple dan loading pun ok. terbaik.

    itu sahaja

    ReplyDelete
  9. Salam Angah..tak ada apa2 yang Wan nak komen..blog yang simple tapi boleh menarik perhatian pembaca dengan susunatur pada blog yang kemas..

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen djh..ok juga sda blog angah nie
    nampak kemas :)

    ReplyDelete
  11. Teguran daripada eyqa :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    1. Header nampak kosong dan simple sikit .
    2. Shoutbox agak tersorok laa . Kadang-kadang blogger boleh terlepas pandang :)

    P/S : Done follow sini .

    ReplyDelete
  12. salam bro...

    blog nih laju loading , bagus...tapi kenapa sidebar bahagian Bloglist Bulanan tuh kosong yer..??


    http://www.papamifz.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  13. Takde apa2 teguran untuk blog ni.. Jadi, datang sini cuma nak tegur "HAII".. :)

    ReplyDelete
  14. Teguran untuk blog ni:
    1) Header ok,simple and nice
    2) Title sidebar kalau guna bentuk kotak lagi better rasanya dr guna yg bentuk bujur mcm tu,sbb blog lelaki biasanya guna kotak2 nmpak lagi smart :)

    hope angah sudi tegur blog cik kumbang jga hihi :p
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  15. blog ini memang laju dan...okey juga..cuma kurang suka background dia agak suram..hu3..tapi selera masing2 kan..hu3

    ReplyDelete
  16. tiada perubahan besar perlu dilakukan. dari segi design dan susun atur widget sudah nampak begitu menarik bagi saya

    ReplyDelete
  17. Selamat Pagi,

    Dari segmen yang sama.
    Blog yang simple dan kemas. Keep it up :)

    ReplyDelete
  18. tSania dtg dari segmen yg sama ;)
    bLog ni menaik n penuh informasi ;)
    sedikit teguran mungkin perlu DJH perlu UPkan lagi banner bagi nmpak lebih menarik..
    kerana yg skarang ni nmpak terlalu simple ;)

    ReplyDelete
  19. salam... kak mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    teguran kak mia, harap angah jangan kecik hati ya...

    1. blog nampak lebih ceria dengan penggunaan warna purple

    2. iklan nuffnang di bawah tidak sesuai, sepatutnya berada di antara entri pertama dan kedua

    3. untuk ruangan entri di depan blog, saiz gambar macam tidak balance dengan ayat emtri di sebelahnya

    4. loading blog laju dan sweet untuk dipandang lama..

    thanks.. (^_^)

    ReplyDelete
  20. First time dtg ni, tak de ape nk tengokk simple dan smooth keep it up :)

    ReplyDelete
  21. shark dtg dr segmen sama..

    aisey..
    xdek apa ler nk komen blog angah ni.
    maybe warna purple tu kot kene tukar.
    tukar kasi warna hangat sket.
    xpun kaler putih atau background kasi tukar kaler hangat.
    entry perfect :)

    ReplyDelete
  22. SIMPLE DAN MENARIK LE ANGAH....

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  23. Salam, Nor pun join segmen ni :).
    Komen daripada Nor :
    1. Blog boleh tengok di mobile.
    2. Penampilan di mobile tidak sama dengan desktop.
    3. Loading ok di desktop dan mobile.

    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  24. assalaamualaikum. blog ni dah hebat. theme pun cantik cuma sebab blog ni guna nuffnang, boleh la letakkan semua jenis iklan nuffnang untuk peluang dapat uv lebih besar. tq

    ReplyDelete
  25. Salam Jejaka Hangat,
    Blog simple dan kemas, boleh tambah kategori entry belah kanan.

    ReplyDelete
  26. Salam Sabtu dari jaakechik.

    jaa datang dari segmen yang sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    komen jaa untuk blog ni :

    1. blog akan lebih smart jika ada border utk entry dan side bar (bagi saya)
    2. iklan nuffnang yg statik di kanan blog tu baik letak di atas sidebar (paling atas), sbb bila buka guna desktop yg berskrin kecik akan membuatkan iklan nuffnang tu menghalang padangan side bar anda.
    3. yg lelain dah okeyyy!

    maaf sbb banyak komen.

    ReplyDelete
  27. Salam Tuan,

    Kami turut join segmen ini.
    Komen kami
    1. Blog nampak simple
    2. Mungkin boleh letak widget dalam kotak untuk nampak separation

    Overall kemas

    ReplyDelete
  28. As salam
    Singgah buat kali pertama (moga2 akan singgah lagi lepas ni)

    1. Mmg simple themes ni, loading pun laju...nicelah bro!
    2. Nuff kat bawah, apa kata letak kat header...lagi cantik dan bagus agaknya =)
    3. Lain2, best!

    Sekian terima kasih. =)

    ReplyDelete
  29. 1. 1st impression, tengok header.... comel
    2. tengok sidebar... senyum.. cantik. kombinasi putih dan purple
    3. blog ni kemas
    4. loading laju.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.