Soal Jawab Fanpage DJH : 3



SYARAT2 GA/SEGMEN YG MENARIK MINAT RAMAI PESERTA??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.So kita sambung lagi soal jawab di fanpage DJH.Angah telah pun mengeluarkan topik ini.Bagaimana pendapat korang??Antara pendapat likers fanpage DJH adalah seperti dibawah ini.







Untuk pendapat angah pula,angah lagi suka segmen/GA yg menggunakan teknik macam KAK MIA tu.Kita copy coding..sebab pantas je nak join.Lagi satu kita boleh follow/buat syarat2 yg lain kemudian.Bagaimana dengan korang??Berikan pandangan korang.

Sekian

6 comments:

  1. cik akak suka yang paling senang je...
    pemalas betul cik akak sekarang...nak follow blog...hihi...
    like ok je...hihi....sebab loading lambat tu yang malas

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) tu la kan..tambah2 kalau banyak sangat..mmg tak join la.. :D

      Delete
  2. Replies
    1. angah pun tak suka juga..kalau yg kena tag pun angah tak suka. :(

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.