Birthday Baby.




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni adalah hari kelahiran adik angah yg bongsu.Namanya Nura Azlyani bt Hassan.Dia lahir pada tanggal 16.10.2003,so means sekarang dah umur 10 tahun.
Apa yg menarik tentang adik angah ni,selalunya orang yg first time nampak dia,pasti tak akan menyangka bahawa dia adalah berumur 10 tahun a.k.a darjah 4.Semua orang pasti menyangka bahawa dia adalah tingkatan 1 mahupun 2.
Ini disebabkan badannya yg besar.Sebab tu la kut.Hehe.Satu lagi dia adik yg baik,kadang2 je jahat sikit,tapi biasalah tu,budak2 lagi kan??Angah dulu pun macam tu jugak dulu2.So yg tu je lah..
Angah dah beli dah hadiah dekat dia..Cuma tak bagi lagi,kena tunggu malam ni,So angah nak ucapkan selamat hari lahir baby...nama gelarannya di rumah.
Sekian. 

17 comments:

  1. happy birthday yer..sama harijadi dengan kita r...hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun kelahiran baby..comelnya adik angah..

    ReplyDelete
  3. Ingatkan baby buah hati. Wakaka.. Happy bday, baby! ^^,

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Adik Angah.
    Angah kasi hadiah apa? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..hehe angah kasi hadiah jam tangan..sebab dia mmg takde jam.

      Delete
  5. Hepi besday buat beliau..
    Btuah adik dpt adiah dr abg dia.

    ReplyDelete
  6. hepi befday buat adik angah..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.