Kembali Bersama...




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sekadar penjelasan : Angah pasti anda semua semestinya perasan dengan kelainan dalam blog ini.Apa yang lain?Sudah tentunya iklan Komli sudah tiada,dan digantikan dengan iklan Nuffnang.
Kenapa?Mengapa? 
Sejujurnya angah ingin mengatakan iklan KOMLI bagus dan menarik sebab earningnya tiap-tiap hari naik.Memang snagat best dan lumayan sebab duitnya dalam USD.
Tapi angah rasa macam nak curang kembali dan kembali kepada yang sebelum ni.Sebab rasanya blog ni tak berapa sesuai dengan Komli.Meskipun ada je blogger lain menggunakan Komli.Tapi bagi angah,iklan2 ni hanyalah rezeki sampingan.
Macam tu pulak? 
Nanti angah bagitau sebab dan musabab angah tukar kepada Nuffnang secara lebih terperinci.
Hehe.Sekian. 

9 comments:

  1. Aik,, bertukar kembali. Tak sabar nak tau sebab musababnya..

    ReplyDelete
  2. curang dengan iklan xpe..dengan manusia je x bole..hoho ada kaitan x ni ..hentam la..hehe >_<

    ReplyDelete
  3. Aisyh just guna iklan Nuffnang aje..huhuhu

    ReplyDelete
  4. pernah dgr pasal komli ni. tapi x exlpore pon

    ReplyDelete
  5. jeng jeng jeng .. tak boleh letak dua - dua ye ?? ooooo ...

    ReplyDelete
  6. Hope angah dpt buat entry detail pasal ni

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.