Pengomen Tegar Bulan Mei 2014Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,kali ini angah nak share dengan anda senarai Pengome Tegar BLOG DJH untuk bulan Mei. Bulan Mei menyaksikan angah update blog dengan entry yang banyak. Lebih daripada 100 entry telah dihasilkan dalam bulan Mei.Di tangga pertama ialah blogger Muhammad Khairuddin Lim, seterusnya ialah blogger Akif Imtiyaz,Ismi Ana,Kathy R'bain,Farah Waheda Wahid,Mama Niza,Asha Lya,Wafi Remli Fxrizxx Exo,dan Hunny Kitty.


Untuk di tangga ke sembilan ialah blogger Maia Firz, diikuti oleh Nurashikin,Sukma Haron,Cik Itah,Kisah Si Dairy,Siti Aisyah,Syira Lokman,Junkyo No Hikari,Salmiah Awang dan cahaya Mata.

Terima kasih diucapkan kepada semua blogger yang sentiasa menyokong DJH sama ada dengan memberikan komen yang bernas atau membaca sahaja. Terima kasih.
Blogger Yang Baru Masuk Carta :  Siti Aisyah,Cahaya Mata,salmiah awang, junkyo No Hikari,Nurashikin,Maria Firdz,Hunny Kitty,Ismi Ana.

Blogger Yang Terkeluar Carta : Jazz Lover,Mar Mansor,Ian Faizal,Zulhilmi Tempoyak,Mohd Selim Zainal,Wan Maruzen Wan Husein,Cikla Shahril,Jia Rizaira

Apa yang boleh angah katakan ialah kebanyakan blogger baru yang memasuki carta. Terima kasih semua. 

4 comments:

 1. Ada tak carta "silent reader" tegar...? hahaha...

  ReplyDelete
 2. Eh? Tercalon jugak? Tanjat jemah. oke, same2 DJH. Selalu singgah blog DJH sbb DJH paling rajin update. Best2 pulak tu entri DJH. ^_^

  ReplyDelete
 3. wah rajin menulis entry, kalau saya mmg malas hurmm

  ReplyDelete
 4. terima kasih buat mereka..jejari rajin komen..:)

  ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.