Renovate Header Blog..



Assalamualaikum dan salam sejahtera.





Alhamdulillah,bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah dan kurnianya dapat kita bersama lagi. Berhubung dengan tajuk di atas,sememangnya untuk sesiapa yang perasan sejak malam semalam lagi angah telah menukar header blog DJH.
Gambar di atas ini adalah header yang menjadi pilihan angah buat masa ini. Angah rasa header ini adalah ringkas dan padat. Buat ke sekian kalinya angah meletakkan gambar angah sendiri di dalam header.
Rasanya suatu ketika dahulu angah pernah meletakkan gambar angah sendiri di dalam header. Walau bagaimanapun angah tak boleh nak edit keseluruhan blog. Angah hanya mampu mengedit header sahaja. Header yang angah rasa ringkas dan simple ini angah buat menggunakan aplikasi Photoscape. 
 Antara header yang pernah angah guna di dalam blog :-

Header yang angah gunakan sebelum ini. Ada gambar kartun lelaki dan bertemakan warna biru.

Header yang berwarna ungu dan juga terdapat 4 jenis muka.



Header yang menggunakan motif MUZIK sebagai latar belakang.




Header pada zaman-zaman awal angah berblogging. Sebenarnya tiada header pun,angah hanya meletakkan ayat dan juga kata-kata madah untuk dijadikan sebagai tajuk.

Begitulah apabila kita dah lama berblogging,kita dapat lihat perjalanan blogging kita hanya melalui header. Alhamdulillah,dengan pengalaman yang semakin banyak,telah banyak mengajar angah untuk menjadi seorang yang lebih matang. 
 Sekian.

6 comments:

  1. Senangkan gune photoscape...biasa cikgu edit gambo tuk blog sek atau blog sendiri gune photoscape...tp tuk header gune photoshop hehe..

    cikgu pon baru tukar header hehe simple ajoooo

    ReplyDelete
  2. akhirnya tunjuk jugak muka angah..cantik header baru

    ReplyDelete
  3. saya antara yg tak pernah ada header. kot :D baru tahu yg photoscape boleh edit header jugak.

    ReplyDelete
  4. More often than not, it is seen that the things taken for restoring, are very intricate sort of things. Thus they run the more noteworthy chance of mal working. On the off chance that one of the parts begins working incapably, the entire gadget will neglect to work either. Frequently repaired items are sent back available to be purchased by their proprietors. Office renovations

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.