Sudah Update Bloglist Ogos 2017




Assalamualaikum dan salam sejahtera




Tempoh hari , aku ada menulis satu status di laman facebook aerillhassan.com berkenaan pencarian bloglist baru. Sudah sekelian lama tak update senarai blog , kini aku berjaya mencari sebanyak 21 blog untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist. Terima kasih kepada mereka yang sudi tinggalkan komen url blog mereka di ruangan komen status tersebut.
Ada beberapa orang bertanya , "Kenapa tak buat segmen bloglist dekat blog je?". Jawapan aku adalah , apa salahnya kadang-kadang gunakan laman sosial lain sebagai tempat mencari bloglist. Sekurang-kurangnya ada juga fungsi laman facebookitu selain daripada hanya share entri blog dis ana sahaja. 


Aku dah update senarainya di ruangan di widget di bawah kanan. Anda boleh lihat berapa banyak blog yang tersenarai. Anda nak jugak? Nantikan pencarian bloglist yang berikutnya. Untuk masa sekarang , aku akan menggunakan senarai ini untuk blogwalking setiap hari.
Sekian

6 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.