Review Blog : Abam Kie | Man Of The HouseAssalamualaikum dan salam sejahtera


Blog seterusnya yang akan direview adalah blog Abam Kie! Sebuah blog yang sangat cantik. Mengenai tuan punya blog yang lebih mesra disapa dengan nama Abam Kie, merupakan seorang guru bahasa Inggeris dan berasal dan menetap dinegeri Kelantan. Beliau juga sangat peramah. Berblogging sejak tahun 2012.

Mengenai Abam Kie


Mengenai blog pula , blog ini mempunyai header yang sangat cantik dan cool. Nampak bergaya dengan gambar Abam Kie bersama kereta Proton Preve. Selain itu, moto atau kata2 hikmah pada header blog iaitu MAN OF THE HOUSE menunjukkan bahawa Abam Kie merupakan pemilik bagi blog berwarna ungu ini.

Mengenai blog, suka dengan font yang ada pada blog. Sangat unik dan jelas untuk dilihat. Senang nak lihat dan baca pada entri dan juga melihat widget-widget yang ada. Selain itu, blog juga kelihatan sangat tersusun apabila semua widget disusun rapi dan terletak elok pada tempat masing-masing.

Juga mengenai Abam Kie


Kesimpulannya, blog Abam Kie ini sangat menarik dan wajib disinggah oleh sesiapa sahaja sebab ada banyak entri yang menarik dan entri yang memberi pengajaran. Contohnya entri : 55 Amalan Sunnah Rasullulah. 

Jadi apa lagi tunggu? Jom singgah dan follow blog ini.


*Minta kebenaran pada tuan blog untuk screenshot beberapa bahagian di dalam blog.

Sekian

10 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post