SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Apa khabar semua? Alhamdulillah, kali ini aku nak ajak anda semua untuk sertai satu segmen bloglist.  Masih ingat lagi beberapa tahun dahulu, aktif sertai segmen  giveaway. Sekarang ni , masih ada segmen dan giveaway cuma tak banyak dah. Tahniah kepada blogger yang masih anjurkan segmen dan giveaway.

  • Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
  • Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 
  • Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
  • Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)
  • Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
  • 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  • 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00


apa yang korang suka tentang blog shida

Banyak perkara yang disukai dalam blog shida. Pertama warna temanya biru! Salah satu warna kegemaran saya. Selain itu, ada pelbagai entri menarik minat untuk membaca. Akhir kata, nak ucapkan tahniah kerana sudah 10 tahun blog shida wujud! Teruskan berkongsi✌😎

SEKIAN

13 comments:

  1. gud luck :)

    https://norminieza.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama!!

    Good luck!!!

    ReplyDelete
  3. Salam Aerill :)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    teruskan berkongsi link entri ini
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    Terima kasih juga atas ucapan, 10 tahun seperti 5 tahun hdp 5 thn lg xhdp..shida tgh cuba aktif semula..moga terus istiqomah..doakan ^_^

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen.. Datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  9. Salam, senarai pemenang dah update :)

    http://www.duniashida.com/2020/07/senarai-pemenang-segmen-bloglist-2020.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.