Tawaran Menarik Sempena 10.10 Hanya di PG Mall!

TAWARAN MENARIK BERSEMPENA 10.10 HANYA DI PG MALL!

Bila tiba tarikh yang menarik, sebagai contohnya 10.10, 9.9 dan sebagainya, pasti kita menanti jualan hebat dan menarik yang ditawarkan. Inilah masanya untuk kita berbelanja dengan pelbagai diskaun dan potongan yang menarik. PG Mall turut tidak terkecuali untuk membawa tawaran menarik pada tarikh 10.10 yang bakal menjelma.

Pelbagai tawaran dan kempen menarik yang bakal menanti anda, yang pastinya akan membuatkan anda teruja untuk berbelanja. Dibawah adalah senarai tawaran menarik bersempena 10.10 hanya di PG Mall!

Sebelum itu, jom kita kenali PG Mall dengan lebih lanjut. Okay, PG Mall merupakan satu laman beli belah tempatan dalam talian di laman web www.pgmall.my. Wujud sejak tahun 2017, PG Mall merupakan platform E-Commerce Tempatan No.1 di Malaysia.

Selain itu, PG Mall juga merupakan satu-satunya laman beli belah dalam talian tempatan dan berada di kedudukan ke-3 dalam senarai laman beli belah dalam talian yang dikeluarkan oleh Iprice : https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Oh ya! Lebih penting adalah PG Mall menerima segala jenis transaksi termasuklah e-wallet dan sebagainya!

KEMPEN PROUDLY LOCAL 


Jom sokong produk keluaran tempatan! PG Mall kali ini membawakan kempen khas untuk menyokong barangan tempatan dengan #BarangBaikBarangKita. Kempen ini bermula dari bulan Julai sehingga bulan Disember 2020 sahaja!

Inilah masanya untuk kita menyokong membeli barangan tempatan, memajukan ekonomi tempatan sekaligus dapat menjana ekonomi. Oh ya! Untuk kempen Proudly Local ini, anda bakal berpeluang untuk mendapat baucer membeli belah dan diskaun yang menarik!

Sepanjang kempen ini, pembeli bakal menerima potongan sebanyak RM20 untuk setiap pembelanjaan minimum RM50 dengan menggunakan kod KBBM20. Potongan sebanyak RM30 pula untuk pembeli yang berbelanja dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM100 dengan menggunakan kod KBBM30. Untuk lebih lanjut, anda boleh ke https://pgmall.my/proudly-local-campaign


AURORA ITALIA 10.10 SALE !

 

Anda peminat barangan kemas? Berita baik untuk anda kerana Aurora Italia bersama PGMall membawakan Aurora Italia 10.10 Sale! Bersempena dengan tarikh 10 Oktober 2020 ini, Aurora Italia bakal membawakan potongan sebanyak RM110 hanya pada tarikh tersebut!

Lebih menarik lagi ialah tiada sebarang pembelanjaan minimum diperlukan untuk anda bagi Fantastic Sales RM110 OFF! Untuk ketahui lebih lanjut tentang sales ini, anda boleh ke https://pgmall.my/Aurora-Italia-1 .

PG JEWEL 10.10 SALES

Okay, lagi kempen untuk anda yang minat dan sukakan barang kemas, kali ini adalah 10.10 Super Sales oleh PG Jewel! Super Sales ini akan berlangsung dari 9 sehingga 11 Oktober 2020! Harga yang ditawarkan adalah harga terus daripada kilang (Direct Factory Price) serta percuma kos penghantaran untuk pembeli.

Lebih menarik lagi adalah 100 pembeli yang terawal bakal menerima Mystery Gift. Jadi apa lagi tunggu, cepat-cepat lihat produk mana yang anda berkenan! Untuk ketahui lebih lanjut, anda boleh ke https://pgmall.my/PG-Jewel .

PG GOLD MUSEUM 10.10 SALES

 

Satu lagi tawaran menarik utnuk peminat pengumpul emas dan atau goldbar, PG Gold Museum turut membawakan Jualan Istimewa 10.10 ! Jualan Istimewa ini bakal berlangsung selama tiga hari iaitu bermula pada 9 Oktober 2020 sehingga 11 Oktober 2020.

Pelbagai reka bentuk goldbar yang menarik dan terbaik anda dapat lihat di PG Gold Museum. Jangan lupa untuk membeli belah pada 9 hingga 11 Oktober ini! Untuk ketahui info lanjut, anda boleh ke https://pgmall.my/Gold-Museum . 

JOM BERBELANJA DI PGMALL!

Banyakkan promosi dan kempen yang ditawarkan? Inilah masanya untuk kita berbelanja, tambahan pula di waktu Covid-19 yang sedang melanda, berbelanja secara dalam talian adalah lebih baik. Hanya terjah laman ini https://pgmall.my/home , dan anda boleh berbelanja di sana!

#PGMall #PGJewel #Aurora #PGGoldMuseum #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #FreeShipping #1010sale 

PG MALL


About PGMall:


Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

TelegramPG MALL OFFICIAL


 SEKIAN

1 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


  1. Kesukaan orang perempuan nih.. Buka PGmall semata2 nak tengok emas je.Hahah

    ReplyDelete

Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post