Festival Wind Orchestra 2013 + day 2 part 1

Assalamualaikum dan selamat pagi..kali ni angah nak teruskan bercerita tentang FWO..x suka? biaqlah..angah just citer sebab benda ni dah termasuk dlm kehidupan angah...lagipun ni kan diari angah? LOL...

Hari kedua diteruskan bila time subuh tu..angah bangun awal..sama macam junior2 yg lain..tu pon sebab ada org kejut haha...pastu ada yg tidor balik..apa la..haha..so lepas solat..angah ngn junior2 tercinta pun jalan2 dekat kawasan KUPSIS tu...mmg best sekolahnya...jom tgok...


alang2 ada bas kat situ..baik kita snap gambar kan? best2...


dari pavilion KUPSIS...



tgok tu..cun kan? haha..boleh duk buat pose dgn air liur basi :P




haha..macho kan? haha..

haha..pagi tu macam tu je la..citer dia..lepas mandi2..ngn bersiap2 utk latihan terakhir..diorg pun gi ke kelas a.k.a bilik tuning... bilik dia macam kelas2 lain..dan sebabkan tak muat..diorang berlatih kt tempat lain..



Datang awal..rupanya pemegang kunci bilik tu x siap lagi...dan yg bestnya..dekat depan tu ada sekolah apa tah tgh main lagu PILATUS...hurm..best jer dgr..yg pasti sekolah kat depan tu pon sekolah divisyen 2..so junior2 macam takut ..yer la..sekolah tu ada OBOE,BASSON,DOUBLE Bflat TUBA..hah..mmg banyak kut alat...

Pastu terus berlatih..pagi tu diorg kena main sekali ja..x payah main banyak kali..sebab nak rest mulut..rest diri..so angah ada buat sectional sekejap ja..nk perbetulkan skit2..ada jugak salah note dlm satu dua tempat..angah dah betulkan..hurm...



Haha time berlatih tu rindu...teringat time dulu2 berlatih sectional dgn senior2 macam abg Aisyam,abg Afiq,abg Syukur,kak Mas,abg Syafiq...hurm..sedih bila semua tu dah berenti...dah x boleh ulang kan?

Biasalah kan..masa tetap berjalan... :)

Sekian.. :)

Addicted to Music.




No comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.