Happy Go Lucky??!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera!! Alhamdulillah.Harini rasanya akan menjadi hari yg gembira.:)


Walaupun hari ni bermula dengan agak suram..sebab Kolej angah tinggal still takde air..tapi angah rasa macam oke la..tak teruk sangat macam semalam.Angah pergi kelas awal2.. rupanya lecturer tak mau buat QUIZ!! So angah pun oke je la..means ada lagi waktu untuk angah study.

And then angah nak ke kelas seterusnya dan kelas tu pon batal.So means hari ni hanya ada satu kelas je la.Rupa2nya KAD MATRIK angah yg hilang semalam tu..bukannya betul2 hilang pun..tapi kawan angah sorok!!

Nasib baik jugak dia sorok.Kalau tak?? Angah kena lah pegi UITM induk utk selesaikan segala perkara pasal Kad Matrik.Syukur dapat balik kad matrik tu.So macam tu je la hidup angah sekarang.hehe

Sekian.

Pengajaran : Setiap ujian yg Allah S.W.T berikan kepada kita adalah sebenarnya mengikut kemampuan diri kita sendiri. :)  

9 comments:

  1. hmmm.nape la main sorok2 benda penting macam tu?tak kena dia nak bergurau tu angah...btw,alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. Tringat kenanagan time study dlu hehe..main sorok2 kad id

    ReplyDelete
  3. alahai... main sorok2 mcm ni ... boleh mendatangkan marah tau... mujurlah dia bgtau awal2, kalau dah pergi buat baru, buat susah2 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. angah baru je rancang nak buat baru..nak gi repot dkt polis bantuan..hehe

      Delete
  4. hadoi..boleh bikin parah klo main sorok pastu xmo kasi beri balik lg
    nasib baik angah cool
    alhamdulillah..segalanya selesai

    done isi tabung nuffnang kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nasib baik angah tak meradang..angah rasa bersabar adalah lebih baik :)

      Delete
  5. kadang2x tertekan juga kalo kawan dok nyorok kad matrik..orang tgh risau boleh dok nyorokkan lagi..tak ada kad matrik boleh sakit jiwa..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.