Bila Dah Takda Idea??





Assalamualaikum dan salam sejahtera,readers.

Apa yg korang buat bila dah tak ada idea nak tulis entry?? Sebenarnya angah pun tak tahu.Haha
Bila angah takda idea untuk update blog,angah akan blogwalking banyak2!! Apa yg angah jumpa..angah baca..angah akan komen dekat entry orang lain.Dan secara tiba2 idea tu akan datang.
Selain tu,angah dah plan siap2 apa yg angah nak update contohnya macam pengalaman angah hari ini.So angah akan simpan memori tu dalam kepala.Tu pon kalau angah boleh ingatlah,haha.
Lagi satu,kalau angah boring dan takde idea..apa lagi boleh buat?Edit la blog.Cari tutorial macam mana nk improvekan blog,melainkan blog korang dah betul2 hebak :D
So yg tu je lah kut.Bila dah takde idea.Hehe kalau dah tahap tak tau sangat2 nak buat apa,angah tidur atau tgok filem..hehe tu pon kalau cuti :D 
 Sekian.

*Apa pendapat korang pulak???

11 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.