Last Paper Final Exam Sem 1



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah..angah baru je lepas habis paper terakhir untuk semester ini.Alhamdulillah..angah boleh buat dengan jayanya..Gambar kat atas tu adalah time malam sebelum paper theory..Ramai2 buat study group kat bilik angah.

So lepas ni angah dah takda kat Shah Alam dah.Angah dah kembali ke negeri kelahiran angah iaitu..KEDAH DARUL AMAN. :) Untuk pengetahuan semua angah akan balik esok hari iaitu hari jumaat. :) Tak sabar rasanya nak jumpa parents.

Sekian

29 comments:

  1. wah tahniah angah..mudahan result gempaq kan.
    hati2 balik kg esok :)

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ye.. hti2 blk =)

    ReplyDelete
  3. semoga perjalanan balik ke rumah dipermudahkan.amin~~ hehehe

    ReplyDelete
  4. Teringat zaman belajar. Btw, semoga dapat result yang baik :)

    ReplyDelete
  5. gdluck utk exam dh lepas tu angah
    hati2 perjlnn balik nnti
    selamat bercuti

    ReplyDelete
  6. Good luck ! semoga result gempak habeh ahhhh wei , aiceh ! orang Kedah qupanya :D ~PEACE~

    ReplyDelete
  7. goodluck ! kita pun dah final exam ,, tinggal tunggu result ! doakan saya gak ! hehehe ,, :D

    ReplyDelete
  8. rajin belajar ye bro..faham sangat situasi cam tu :)

    ReplyDelete
  9. semoga selamat sampai ke rumah ye angah....

    ReplyDelete
  10. geng2 best student nie..
    hehe..
    slamat pulang ke kampung angah.

    ReplyDelete
  11. IM tinggal seminggu lagi. Harap harap boleh lah.
    Orang Jelapang Padi rupanya :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.