"Saya memang takut dengan David Teo"-Wawa Zainal

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Menurut Aeril Zafrel,

Sebenarnya kami telah bernikah kali pertama 25 Februari 2012 dan pada waktu itu hanya mengikut hukum syarak tanpa sebarang dokumen. Kami bernikah hanya untuk menghalalkan perhubungan dan pada masa itu Wawa meminta izin daripada saya untuk tidak mendedahkan perkara tersebut kepada pihak pengurusan.
Namun begitu, setelah Wawa memberitahu saya yang dia mengandung pada bulan Januari 2013, kami mengambil keputusan untuk bernikah lagi sekali dengan dia pada Februari 2013 di Masjid Datuk Harun dan pada waktu itu kami mengikut undang-undang negara. Kami juga mengikuti kursus kahwin dan daftarkan perkahwinan tersebut mengikut undang-undang keluarga negeri Selangor. Kami nikah kali kedua sebab saya nak anak saya lahir nanti dia ber bin kan dengan nama saya dan bukannya ber bin kan Abdullah.
Mungkin orang beranggapan kami terlanjur tapi dari sisi agama sebenarnya anak itu memang sah di sisi agama dan Allah.


Menurut Wawa Zainal
Sebenarnya saya mengandung pada Disember 2012 tapi kami dapat tahu pada Januari 2013. Jadi pada waktu itu kami percepatkan proses kursus kahwin dan sebagainya.
Kami minta maaf kerana telah berbohong selama ini. Kami berbohong kerana bersebab. Anda juga tahu pihak pengurusan akan memarahi saya jika mereka dapat tahu saya bercinta, apatah lagi bila berkahwin. Saya berbuat macam ini sebab menghormati kontrak dan ya, saya memang takut dengan David Teo.

Apa pendapat korang??Pendapat angah,alhamdulillah segala2nya sudah selesai.So masing2 dah mengaku,harap selepas ni dah takda apa-apa cerita tak sedap dengar la pulak :D Semoga berbahagia.

16 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


  1. david teo tak layak nak halang orang bercinta

    ReplyDelete
  2. uh dah lama la nikah tapi kenapa tak nak beritahu..

    ReplyDelete
  3. Doakan kebahagiaan mereka lebih baik. Benda dah terjawab semuanya :)

    ReplyDelete

Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post