Tutorial Daftar Komli Part 2


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Masih ingat tentang entry ini?Okey,kali ini kita sambung tutorialnya.Anda dah mendapat email dari pihak Komli??
Pihak Komli akan memberi email dalam jangka masa beberapa hari/minggu.Pihak Komli akan memberi email meminta anda untuk mengisi 'something'.
Okey.Ada dua cara nak isi 'Something' itu.
Pertama :
Fax kat diorang form yang diorang bagi attachment kat email tu tu. Kena print attachemnt and fax.Kalau anda tiada Fax,tak apa,ikut cara kedua.
Kedua :
Emailkan 'Something' yang anda dah isi itu.Macam mana nak isi?Tekan Forward,dan kemudian isi lah 'Something' tu.
 Versi Pertama
Untuk versi pertama,anda boleh faks attachment yg telah diprint.Macam susah je kan?? :D 
Versi Kedua
Balas emel seperti yg angah balas.Klik gambar utk lebih besar.

Yang Ad Unit tu angah pilih kesemuanya.Kalau anda nak 1 atau 3 pun boleh.Harapnya anda faham dengan tutorial kali ini.

 Ada yang anda tak faham??Kalau tak faham jugak boleh PM angah di Fanpage atau di facebook angah sendiri.
Sekian. 

10 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.