Perasaan Pengunjung 2013




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sekarang dah hujung tahun kan??Jadi angah rasa angah nak tahu apakah perasaan anda terhadap blog DJH setakat sekarang ini.
Kenapa angah nak tahu?Sebab rasanya dalam tahun ni,angah nak tahu lah jugak perasaan pengunjung blog DJH ini.Mana tahu angah boleh buat pembaharuan??
Jadi,apakah perasaan anda bila datang ke blog ini??

1.Teruja
2.Suka
3.Benci
4.Menyampah
5.Tiada Perasaan
6.Seronok
7.Ceria
8.Biasa
9.Sedih
10.Cemburu

10 jawapan di atas,dan anda boleh pilih lebih daripada 1 jawapan.Senang je kan?Apa yang penting tiada jawapan yg salah,semuanya adalah benar.Tinggalkan jawapan anda di ruangan komen entry ini.
Blogger yg sudi menjawab akan dimasukkan dalam satu senarai yang istimewa dalam entry yg akan datang.

Terima kasih kerana menyokong DJH.Insya Allah,penambah baikkan akan dilakukan dalam jangka masa yang terdekat. :D 

22 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


  1. Jadi,apakah perasaan saya bila datang ke blog ini??

    1.Teruja
    6.Seronok
    10.Cemburu

    hihi , jawapan jujur ^^

    ReplyDelete
  2. BBL pilih no 2 sebab BBL memang suka datang singgah waluapun kejap

    ReplyDelete
  3. Mula2 dengar nama blog diarijejaka hangat, teruja.. nama yang unik.. Hahahaha.
    jadi, no.1 dan 8 ^_^

    ReplyDelete
  4. Dari tiada perasaan ke biasa kemudian suka :D

    ReplyDelete
  5. kita kat no 2..suka sebab blog djh loading cepat ;)

    ReplyDelete
  6. 1,2,6,7. Warna tema blog DJH ungu dan hitam. Good :)

    ReplyDelete
  7. No 2.. hhehehe.. aku rasa, tahun ni, Blog DJH salah satu Blog best of the year la bagi aku.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Boleh tak kalau saya cakap tiada di atas ? hehehehe... jgn marah ye tuan rumah

    ReplyDelete
  9. macam-macam rasa plak...hehe
    http://jutawanlagimenawan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. DJH salah satu blog yg saie suka hee..teruskan mutu cemerlang anda : )

    ReplyDelete
  11. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

    jempot join

    ReplyDelete
  12. 7. ceria

    sebab design nye yang menarik dan warna nye yang ceria...

    ReplyDelete

Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post