Pencapaian Blog Sekarang??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Entry kali ini angah nak tunjuk statistik buat masa sekarang blog DJH untuk hari pertama DJH kembali aktif setelah berehat selama beberapa bulan. Untuk pengetahuan semua,blog DJH baru sahaja masuk ke hari kedua setelah aktif semula.
Alexa Rank 
Untuk Alexa Rank,DJH di ranking 280,325 bagi world ranking. Untuk permulaan ini,angah memilih untuk memantapkan ranking dunia dahulu. Jadi,kena banyak update story,dan juga blogwalking selalu.Follower
Bagi follower blog pula,sebanyak 2129 follower telah angah capai dalam masa setahun. Alhamdulillah. Apa- apa pun,bilangan follower yang ramai membuktikan bahawa DJH mampu untuk terus maju. Insya Allah selepas ini,DJH akan sentiasa up to date. In shaa Allah selepas ni DJH akan follow balik anda semua. Kadang-kadang terlepas pandang. Sebab tu dulu angah pernah ingatkan bahawa bila dah follow blog DJH,tinggalkan link blog anda di shoutbox.
Google Plus
Alhamdulillah untuk kesekian kalinya rakan Google Plus angah sudah mencapai angka lebih daripada 1000 orang. Terima kasih.Apa yang angah dapat lihat,kebanyakan rakan google plus ini angah masih belum follow memandangkan angah tidak aktif untuk beberapa bulan sebelum ini. In shaa Allah,selepas ini angah akan follow anda balik :D
Likers Fanpage Facebook
Alhamdulillah angka Likers adalah seramai 1360. Agak ramai di situ. In shaa Allah angah akan sentiasa update perkara tentang BLOG DJH di dalam fanpage tersebut.

10 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post