Ranking Pengomen Tegar DJH Bulan April 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,ini adalah pertama kalinya angah menunjukkan ranking Pengomen Tegar Blog DJH kepada anda semua selepas angah berehat sebentar selama sebulan lebih tempoh hari. Alhamdulillah,sokongan dan dorongan dari anda masih angah dapat. Terima kasih kepada smeua yang menyokong DJH.


Tahniah diucapkan kepada blogger Muhammad Khairuddin Lim kerana berjaya berada di tempat pertama. Manakala blogger Kathy R'Bain di tempat kedua. Seterusnya adalah blogger Asha Lya di tempat ke tiga. Seterusnya ialah blogger Farah Waheda Wahid,Fxrizxx exo,Norhasniza Khalid,Sukma Haron,Wafi Remli,Wan Maruzen Wan Husain dan Kisah Si Dairy.
Untuk kalangan terakhir ini,diketuai blogger Syira Lokman,dan seterusnya ialah Cik Itah,Jia Rizaira,AyuInsyirah,Cik La Shahril,Karimah Zulkafli,Mar Mansor,Normi Nieza.Nurfaezah Abdullah dan PakcikLie.
Terima kasih diucapkan kepada anda yang masih menyokong DJH sehingga ke hari ini. In Shaa Allah,semoga anda akan berjaya juga di suatu hari nanti. Angah harap supaya anda sentiasa menyokong DJH ye! :D
Sekian. 

2 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post