Alexa Rank : 16.07.2018



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Ruti hari isnin adalah untuk membebel tentang Alexa. Alhamdulillah , diberi kesempatan untuk menlis tentang ranking Alexa untuk minggu ini. Seperti mana yang diketahui , ranking bagi di Malaysia semakin teruk. Kalau sebelum ini di bawah 20,000 kali ini sudah menjangkau 25,000. Walaubagaimanapun ranking bagi Global semakin baik.

Global Rank

3,000,564

Rank in Malaysia

25,369

Nampaknya sesuatu perlu dilakukan untuk meningkat prestasi blog ini. Terima kasih diucapkan kepada mereka yang tak jemu untuk hadir dan singgah ke blog ini. Terima kasih ya. Aku sedang berusaha untuk singgah blog-blog mereka yang komen di blog ini. In shaa Allah.

Sekian.

Sumber : Alexa

8 comments:

  1. terima kasih jugak selalu singgah dan komen tapi sorry tak mampu nak drop comment untuk semua entri

    ReplyDelete
  2. Alexa rank ni untuk apa ya? Kalau nak cek jugak mcm mana ya? Maaf lah, tak tahu.. 😅😅😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. alexa ni mcm tempat utk kit tgok kedudukan blog kita.. boleh check ranking blog dkt link ni..

      https://www.alexa.com/siteinfo

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.