Top Commentators June 2018Assalamualaikum dan salam sejahteraAlhamdulillah , bulan Jun baru sahaja berakhir. Bulan yang penuh makna kerana di bulan Jun kita menyambut hari Raya Aidilfitri. Baiklah. Sepanjang bulan Jun, sebanayak 100 entri telah dihasilkan. Alhamdulillah , tak sangka pulak sebanyak itu jumlah entrinya. Rasanya banyak entri-entri yang merapu sahaja.

Terima kasih diucapkan kepada semua yang sudi membaca entri-entri yang diterbitkan. Jutaan terima kasih pula diberikan buat mereka yang memberikan komen-komen yang positif dan membantu pada semua entri yang dipublishkan. Alhamdulillah. Tidak lupa juga pada haters, ya HATERS blog ini wujud ya , wahai rakan-rakan blogger semua.

Ada beberapa akaun anonymous yang turut memberikan komen berbaur negatif. Tapi tidak mengapa , kita raikan juga haters ini. Baiklah, berbalik kepada tajuk entri ini , kita akan lihat siapakah yang masuk dalam carta 10 pengomen terbaik bulan Jun 2018. Jom kita lihat. :-4.farhanna jafri - http://www.farhanajafri.com/

6. Cik Tie - http://www.ciktie.com/

7. Shafyqah Azahar - http://www.shfyqhazhr.com/

8. Shahida Dzulkafli - http://kasihkuamani.blogspot.com/


11. Dunia Zumal - https://www.duniazumal.com/


13. Erni Hasmiza - http://mija-blur.blogspot.com/

14. Shikin Razali - http://www.shikinrazali.com/


Di atas adalah 15 pengomen tegar blog ini bagi bulan Jun 2018. Terima kasih diucapkan kepada semua yang tersenarai. Sebagai penghargaan , 10 pengomen tegar teratas akan dimasukkan ke dalam senarai blog (bloglist) untuk bulan Julai! Terima kasih.

Sekian

18 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


 1. 😁😁 semoga terus rajin update blog Ril

  ReplyDelete
 2. Eh.. ada nama kita.. tahniah pada semua yang tersenarai..

  ReplyDelete
  Replies
  1. tahniah kepada semua :) terima kasih sbb sokong blog saya :)

   Delete
 3. Wahhh banyak tu. Moga lepas ni boleh up lebih lagi la

  ReplyDelete
 4. yeayyyyy!! ejulz berada di atas kali ni. hehe

  ReplyDelete
 5. owh.. tak sangka tersenarai walau takdelah banyak mana kite komen kat sini.

  ReplyDelete

Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post