Top Commentators August 2018Assalamualaikum dan salam sejahtera


Sudah tiba masanya untuk kita dedahkan siapakah yang menjuarai dan mereka yang berada di dalam carta pengomen tegar bagi bulan Ogos 2018 untuk blog ini. Alhamdulillah, bulan Ogos ini merupakan bulan yang sangat mencabar dari segi jumlah masa yang diperuntukkan untuk berblogging. 

Boleh dikatakan separuh masa yang ada untuk berblogging telah digunakan untuk perkara dan tujuan lain. Anda boleh lihat dari segi bilangan entri yang dihasilkan dan juga kerajinan aku dalam berblogwalking.

Baiklah, tanpa membuang masa, jom kita teruskan dengan 10 pengomen tegar bagi bulan Ogos 2018.1. ejulz - http://ejulz.blogspot.com/

2. Shafyqah Azahar - http://www.shfyqhazhr.com/

3. Shirven - http://zzzyy.blogspot.com/

4. Shuhaida Saad - http://www.shuhaidasaad.com/

5. farhanna jafri - http://www.farhanajafri.com6. aizamia 3 - http://aizamia3.blogspot.com/

7. Fadhilah Izaraee - https://thatissuperwoman.com/

8. Auni Sofea - http://www.nurzariniismail.com/

9. Shahida Dzulkafli - http://kasihkuamani.blogspot.com/

10. Warisan Petani - http://warisanpetani.blogspot.com/

Terima kasih diucapkan kepada mereka yang sudi hadir dan singgah di blog ini dalam jangk masa sebulan ini. Terima kasih juga kerana memberikan komen bernas dan menarik di mana-mana entri yang dihasilkan sebelum ini. In shaa Allah aku akan memantapkan kali usaha dalam memperbaiki penulisan. In shaa Allah.

Sekian.
4 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.