Make Christmas A Time To Remember at The Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Make Christmas A Time To Remember 
at The Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang


Apa khabar kepada rakan-rakan semua dan pembaca sekalian. Kali ini aku nak berkongsi dengan anda tentang sambutan Hari Krismas atau Hari Natal yang berlangsung di The Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang. Jemput baca hingga ke akhir ya! 😀



Christmas at that time of the year where we can put aside our usual busy schedules and spend some quality time with friends and loved one. Let us get you in the mood while you make the most of your Christmas Break. 

Dengan bangganya The Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang membawakan Christmas Day Party di  Palm Terrace Coffee House pada hari rabu yang lalu iaitu 25 Disember 2019.




Pelbagai aktiviti menarik untuk kanak-kanak telah diadakan yang memberikan senyuman pada wajah mereka seperti persembahan magik dan juga ballon scupturing. Tambah menarik lagi dengan adanya badut yang memberi persembahan menarik ketika sesi Christmas Lunch.

Whilst the Christmas Day brings joy from The Santa and the Santarina presented alongside with the delicious food and fun it will surely bring the feeling of festivity in the air.






Untuk yang berminat untuk sertai Countdown 2020 😊


Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang

Address: 9, Jalan SS 12/1, Ss 12, 47500 Subang Jaya, Selangor


Phone: 03-5633 8788

Sekian

14 comments:

  1. Nampak menarik... Sekarang saya juga nak pergi dah..

    ReplyDelete
  2. it must have been a great experience! It looks delicious and comfy place to dine in

    ReplyDelete
  3. Sedapnya tengok semua menu dia. Jauh jugak nak pergi

    ReplyDelete
  4. Menarik menu menu dia yang ada. Yang nampak tertarik sangat tu dekat dessert dia. Saya memang hantu dessert

    ReplyDelete
  5. Geramnya tengok rumah coklat dan biskut Krismas tu. Rasa nak patahkan aje makan. Sonoklah makan2 kat sini ye.

    ReplyDelete
  6. Apa yg sis nampak dulu adalah dessert. Memang time2 christmas, kalau tak ada dessert mmg tak sah. Sb tu kalau gi tmpt mcm ni..dessert yg sis terjah dulu..;)

    ReplyDelete
  7. Sambil menikmati makanan yang sedap sedap, anak anak pun boleh enjoy dengan aktiviti yang dianjurkan.

    ReplyDelete
  8. sedap2 food dia. mesti kenyang habislah, cuma jauh sikitlah dari saya.

    ReplyDelete
  9. eh sini makan mmg sedap. aritu p bulan posa pi buffet ramdahan dia sedap. paling suka creme brulle dia haaa.. teringat sampai sekarang

    ReplyDelete
  10. wow. banyak juga pilihan mkanan masa christmas hari tu ya? semuanya ringan dan kita boleh makan dalam kuantiti yg banyak. sekali sekala apa salahnye

    ReplyDelete
  11. wahhh banyak nya dessert dia tersusun tu semua nampak sedapp

    ReplyDelete
  12. Mak aii.. Terbeliak mata tengok hidangan yg tersedia... Lagi2 lah yg dessert tu.. Rasa macam nak makan smua dan bawak balik. Hahaha... Atleast mknn yg disediakan ni xdela heavy sgt kan. Msh boleh try yg lain2

    ReplyDelete
  13. best yer macam2 menu menarik ada. best yer kalau dapat join makan2 kat sini.

    ReplyDelete
  14. Dl banyak2 makanan tu....rumah yg warna coklat tu mmg mwnarik perhatian....igt lg dulu kecik2.
    Tgk cerita inggeris pasal nenek kebayan yg sorokkan kanak2 n bwt biskut

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.