Header Ads

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Apa khabar pembaca dan rakan-rakan sekalian? Anda semua mesti rajin membeli belah secara online kan sekarang? Musim PKP dan juga PKPB ni nampaknya orang ramai sudah mula membeli barangan melalui online sahaja. Baiklah, kali ini saya nak kongsikan dengan pembaca semua tentang PG Mall.

PG Mall Platform E-Dagang Tempatan No 1 Malaysia

PG Mall merupakan platform e-dagang tempatan No 1 di Malaysia. Ditubuhkan sejak 2017, PG Mall menawarkan pelbagai barangan dan produk dijual di platform ini dari barangan harian, barangan elektronik sehinggalah barangan dapur. PG Mall juga merupakan satu-satunya platform e-dagang keluaran dan hasil ciptaan tempatan!




Berdasarkan laporan yang dikeluarkan oleh Iprice insightPG Mall berada di kedudukan ke-3 sebagai platform e-dagang paling ramai dikunjungi! Sekiranya anda ingin membeli barangan dan melihat senarai barangan yang ada, anda boleh mengakses PG Mall melalui laman web iaitu di http://www.pgmall.my dan juga melalui aplikasi telefon pintar yang anda boleh muat turun melalui App Store atau Google Play

Maybank QRPay 20% Cashback


Berbelanja secara online di PG Mall juga dapat memberikan penjimatan kepada pengguna! PG Mall kali ini menawarkan rebat tunai sebanyak 20% sehingga RM20 dengan perbelanjaan minima sebanyak RM30 melalui Maybank QRPay. Pelanggan akan menerima tambahan 20% rebat tunai sebanyak dua kali sepanjang tempoh kempen ini. Oh ya, tarikh bagi kempen dan penjimatan melalui Maybank QRPay adalah sehingga 6 Jun 2020 ini sahaja! Untuk anda yang menggunakan e-wallet yang lain, jangan risau sebab PG Mall merupakan satu-satunya platform e-commerce yang menerima kesemua e-wallet!

Love You 3000 


padaSebagai tanda penghargaan kea pelanggan, PG Mall mengadakan kempen Love You 3000. Kempen ini memberikan hadiah cabutan bertuah dengan nilai keseluruhan RM3000 c-wallet! Cara untuk menyertai kempen ini juga sangat mudah iaitu dengan hanya minima pembelian sebanyak RM30 dalam satu invois, anda sudah layak untuk sertai cabutan bertuah ini. Pemenang untuk cabutan bertuah ini pula akan diumumkan pada setiap 15 dan 30 haribulan.



Konsep ConsuMerchant
Sebagai menghargai para pelanggannya, PG Mall memperkenalkan konsep ConsuMerchant. "ConsuMerchant" merupakan perkataan gabungan daripada perkataan "Consumer" dan "Merchant". 

Melalui konsep ini, para pelanggan layak untuk menerima "Forever Cashback" sehingga 3.5%. Apa yang pelanggan perlu buat hanyalah Shop, Share and Earn. Caranya sangat mudah iaitu anda perlu berbelanja di PG Mall terlebih dahulu, kemudian anda kongsikan pengalaman beli belah di PG Mall pada rakan-rakan atau keluarga. Seterusnya anda akan menerima rebat tunai apabila transaksi yang berjaya melalui link referral yang anda kongsikan. Mudah bukan?!

Oh ya, untuk dapatkan peratusan rebat tunai yang lebih tinggi ia bergantung pada kedudukan kelayakan anda sama ada Supper Shopper, Premium Shopper dan juga Elite Shopper. Untuk ketahui maklumat lanjut mengenai konsep ConsuMerchant ini anda boleh lihat di CONSUMERCHANT

BELI BELAH DI PG MALL | Jadi anda dah baca pelbagai tawaran menarik dari PG Mall, apa lagi yang ditunggu? Pelbagai rebat tunai ditawarkan untuk pelanggan. Membeli belah online dan mendapat rebat tunai pula, siapa yang tak nak kan? Di musim PKP dan PKPB ini, pembelian secara online merupakan yang terbaik ditambah pula penjimatan hebat oleh PG Mall.

PG Mall

Laman Web : www.pgmall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Lobeyou3000 #luckydraw #MaybankQRPayCashBack #Maybank2u #Maybank #ShopOnline

SEKIAN

23 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


  1. Sejak PKP ni memang fav shopping on9 rakyat malaysia ni..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas perkongsian..Boleh cuba ni

    ReplyDelete
  3. Tak sangka macam-macam tawaran dan promosi yang sungguh menguntung ni di PG Mall. CCL rasa ini adalah masa yang sesuai untuk kita berbelanja secara bijak dan ambil semua peluang yang menjimatkan kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. inilah masanya. dalam waktu2 sebegini, memang kita perlu berbelanja dgn bijak

      Delete
  4. Belian atas talian ni mencanak naik sejak duduk rumah. Sebelum tu pun dah rajin beli online, bila pergerakan terhad makin ramai la tunggu barang sampai kat rumah je 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. saya di rumah pun dah berapa banyak kali beli barabgan online untuk diri sendiri, mak , keluarga

      Delete
  5. Pernah dgr platform ni tapi tak pernah shopping online kat pgmall ni sbb dh terbiasa dgn lazada n shopee. Tawaran pun sgt menarik di pgmall. Kena p survey lah barang2 kat sini nanti

    ReplyDelete
  6. Rawlins terpikat sebab cashback tu hahahaha tapi bahaya nak jengok nie - kang terbeli memacam. Tapi takpe kan sebab ada cashback!

    ReplyDelete
  7. Baru je lepas singgah PGMall. Banyak betul pilihan dan harga pun berbaloi. Paling best dapat cashback balik..kita shopping lagi..hehhee

    ReplyDelete
  8. syoknya nak shopping dekat PG Mall ni sebab dapat cashback serendah harga pembelian sebanyak RM30 je! Siapa la yang beruntung menang lucky draw tu

    ReplyDelete
  9. Ena pon dah mula usha pg mall ni. Hehe. Not bad jugak. Banyak jugak tu lucky draw. Sape lah yang bertuah memilikinya

    ReplyDelete
  10. Paling suka kalau soping memana ada cashback, rasa berbaloi sangat...PGmall pun sama, kalau lebih banyak kita belanja, lagi banyak ganjaran yang kita dapat..

    ReplyDelete
  11. Wow banyak betul promosi dari pg mall ye. Berbaloi2 kalau shopping disana. Dpt cashback lagi

    ReplyDelete
  12. wah dapat cashback. menarik juga tawaran tawaran PG mall ni

    ReplyDelete
  13. kempen love you wahh menarik kempen ni..btw PG mall ni memang platform yang bagus untuk kedua dua seller dan buyer :)

    ReplyDelete
  14. Lebih mudah lepas ni nak shopping. skarang ni pun kerajaan suruh kita beli onlinr je

    ReplyDelete
  15. Bagus pg mall ni dahla banyak ganjaran.. Banyak diskaun.. Banyak kempen dia buat.. Nad dh shopping.. Banyak brg murh juga

    ReplyDelete
  16. Wahhh best lah berbelanja macam ni..beli2 dapat rebat tunai. Nanti nak usha jugaklah kot2 ada yg berkenan

    ReplyDelete
  17. Tak sangka kan. ada platform belibelah online macam ni. banyak pulak tu kelebihan dia. yang paling best cashback tu.

    ReplyDelete

Post a comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Previous Post Next Post