Eksklusif Cabutan Bertuah VITS Kini Kembali Lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Apa khabar rakan-rakan dan pembaca sekalian? Alhamdulillah, kali ini aku nak berkongsi tentang satu peraduan Cabutan Bertuah yang dibawakan oleh jenama dan pengeluar produk Vit's. Pastinya ramai yang sudah mengenali produk-produk makanan keluaran Vits kan? Baiklah, peraduan Cabutan Bertuah kali ini sangat menarik kerana hadiah-hadiah yang disediakan sangat lumayan!

Eksklusif Cabutan Bertuah Vits Kini kembali Lagi

Baru-baru ini, sebuah pengeluar produk berasaskan mi segera yang telah bertapak di Malaysia sejak 1975 lagi telah melancarkan sebuat program Cabutan Bertuah berkolaborasi bersama sebuah pasaraya terbesar di Malaysia AEON yang telah mendapat sokongan  yags angat menggalakkan. Program VIT'S AEON CABUTAN BERTUAH yang telah berlangsung sebelum ini dari tarikh  13 Ogos hingga 16 September 2020 telah berjaya di menangi oleh seramai 54 pemenang

Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan hanya membeli produk VIT'S dari Pasaraya AEON seluruh Malaysia dan imbas kod yang terdapat di paket. Nombor bertuah akan di cabut secara live di Facebook Vits pada setiap hari Khamis jam 12 tengahari.

Tetapi jangan berasa kecewa jika anda terlepas tawaran hebat itu kerana Vit’s sekali lagi telah menlancarkan program cabutan bertuah ini musim kedua.VIT’S EXCLUSIVE LUCKY DRAW bakal bersiaran langsung pada waktu yang sama iaitu pada jam 12 tengahari setiap hari Khamis di Facebook Page Vits. Pelbagai hadiah menarik untuk anda menangi setiap minggu. Apa yang anda perlu lakukan adalah:

1) Dapatkan produk 2 pek Vits Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio di pasaraya terdekat anda atau secara online

2) Scan QR code untuk sertai cabutan bertuah ini.

3) Isi infomasi di dalam boring tersebut

4) Nyatakan 5 angka bertuah anda

5) Masukkan resit pembelian 2 produk VITS ITALIAN MI GORENG

6) Nantikan setiap Khamis di facebook live untuk undian secara liveHADIAH-HADIAHNYA

Hadiah untuk Vits Exclusive Lucky Draw adalah seperti berikut:

Grand Prize: Vespa Sprint 150

1st Prize: Iphone 11 Pro Max / Samsung Galaxy Z Flip

2nd Prize: Nintendo Switch / Realme 6 Pro

3rd Prize: Buffalo Pro Chef Plus Air Fryer / Toros 6L Pressure Cooker

Consolation Prize: MiGor Facemask + Vit’s Italian Mi Goreng Series

Peraduan cabutan bertuah  ini akan dilangsungkan sehingga 26 November ini di mana semua orang berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik cabutan bertuah bernilai sehingga RM 20,000.00. Jom sertai perduan ini dan mana tahu, andalah yang bertuah!


SEKIAN

0 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment (0)

Previous Post Next Post