Adam Series Axtension | Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

Aerill Hassan
0
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Adam Series Axtension | Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

Apa khabar rakan-rakan dan pembaca sekalian? Alhamdulillah, semoga anda berada dalam keadaan baik sentiasa. Baiklah, kali ini aku nak kongsikan dengan anda semua satu produk kesihatan terbaru untuk LELAKI, untuk pembaca wanita, mungkin ini salah satu produk yang boleh anda hadiahkan untuk pasangan, suami, kekasih atau anak anda. ✌

ADAM SERIES AXTENSION | PRODUK TERBAIK UNTUK KESIHATAN LELAKI 

Adam Series Axtension | Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

🟆 ADAM Series Axtension disasarkan untuk meningkatkan kesihatan lelaki, terutamanya kesihatan seksual. Pengambilan ADAM Series Axtension secara konsisten akan membantu melindungi kesihatan prostat lelaki, seperti mencegah mati pucuk, ejakulasi pramatang dan kanser prostat. Bahan-bahan premium dan berkualiti tinggi digunakan dalam pembuatan produk ini yang memastikan keberkesanannya. Hasil yang ketara dapat dilihat dalam masa 30 hari penggunaan.


🟆 ADAM Series Axtension diformulasikan secara saintifik dengan ramuan utama Ekstrak Anggur, serta menggunakan bahan aktif lain yang berasal terutamanya dari ramuan tradisional, seperti Serbuk Jus Anggur, Ekstrak Apple, Serbuk Saffron, Ekstrak Maca dan Ekstrak Guarana, yang telah terbukti berkesan dan sesuai dimakan oleh kebanyakan lelaki. Berdasarkan kajian saintifik, produk ini dihasilkan dengan menggunakan teknologi terkini untuk mendapat hasil yang terbaik dan dirumuskan secara optimum di Perancis.

Adam Series Axtension | Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

 VARF HEALTHCARE SDN BHD 

VARF Healthcare Sdn Bhd telah ditubuhkan oleh mereka yang bercita-cita tinggi yang ingin menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh ramai orang. Mereka mengeluarkan produk dari dua siri yang berbeza untuk menyasarkan masalah berlainan jantina iaitu ADAM Series  dan EVE Series

ADAM SERIES AXTENSION

Adam Series Axtension | Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

1: Melancarkan Peredaran Darah
Melancarkan peredaran darah, ADAM Series Axtension dapat membantu meningkatkan fungsi ereksi kerana ia membolehkan aliran darah lebih lancar ke zakar. Aliran darah penting semasa rangsangan kerana mempengaruhi fungsi arteri dan urat yang menyebabkan ereksi yang betul.

2: Mengatur Tahap Testosteron
Testosteron dianggap sebagai 'hormon lelaki' yang dihasilkan oleh testis. Ia bertanggungjawab untuk pelbagai ciri - ciri yang dilihat pada lelaki, seperti pertumbuhan rambut dan suara yang lebih dalam. Selain itu, testosteron menyumbang kepada libido (nafsu seks) yang sihat, membina jisim otot serta mengekalkan tahap tenaga. Dengan menyeimbangkan tahap testosteron pada lelaki, ADAM Series Axtension akan menyebabkan peningkatan prestasi seksual, terutama dari segi stamina dan daya tahan.

3: Mengurangkan Tekanan
Oleh kerana tekanan menyebabkan kemerosotan kualiti sperma dan air mani, ADAM Series Axtension membantu mengurangkan kesan tekanan dan adrenal fatigue dengan meningkatkan kualiti sperma dan air mani dari segi isipadu, kepekatan dan pergerakan. Secara tidak langsung ia turut memberi peluang yang lebih tinggi kepada pasangan untuk mendapatkan zuriat.

KEBERKESANANNYA

Adam Series Axtension | Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

ADAM Series Axtension membantu mengurangkan saiz prostat yang bengkak. Ia juga dapat melegakan masalah kencing dengan mengurangkan salur air kencing daripada tersumbat.. Selain itu, produk ini mengandungi antioksidan yang membantu melawan pertumbuhan barah dan juga sebagai salah satu makanan tambahan bagi prostat. Vitamin C di dalam ADAM Seri Axtension ini adalah salah satu makanan terbaik untuk tujuan kesihatan prostat, terutama dalam melancarkan kencing dan juga pencegahan bengkak. Bahan-bahan yang terdapat dalam produk ini bertindak sebagai penghalang semula jadi prostat yang membengkak.

Kualiti & Keselamatan

Produk ini adalah di dalam bentuk serbuk makanan, tanpa sebarang kesan sampingan segera. Walau bagaimanapun, produk ini tidak digalakkan untuk pesakit dengan gejala penyakit jantung seperti degupan jantung yang tidak teratur, atau untuk sesiapa yang mempunyai sejarah perubatan serangan jantung, strok dan / atau penyakit yang berkaitan.


Bahan utama dalam menghasilkan produk ini merangkumi: -

✦Ekstrak Anggur
Ekstrak Akar Maca
Serbuk Saffron
Ekstrak Guarana

Adam Series Axtension | Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki


ARAHAN PENGGUNAAN
Ambil secara terus satu (1) sachet setiap 2 hari, sebelum tidur.

DALAM SETIAP KOTAK
3G X 15 Sachet Setiap Kotak (Set 1 Bulan)

PAKEJ BUNDLE
3G X 15 Sachet Setiap Kotak X 1 Kotak (Set 1 Bulan) - RM328.00
3G X 15 Sachet Setiap Kotak X 3 Kotak (Set 3 Bulan) - RM838.00
3G X 15 Sachet Setiap Kotak X 5 Kotak (Set 5 Bulan) - RM1230.00

CARA PENYIMPANAN
Simpan produk di tempat kering yang sejuk, jauh dari panas dan / atau cahaya matahari langsung. Jauhi dari kanak-kanak.

Produk Adam Series Axtension ini juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) , jadi anda tidak perlu risau tentang ini.

Kesimpulannya, produk ini sangat sesuai sebagai salah satu produk untuk menjaga dan juga memulihara kesihatan lelaki. Takkanlah hanya wanita sahaja yang menjaga kesihatan mereka? Lelaki juga perlu menjaga kesihatan dalaman selain daripada luaran juga. Kepada anda yang berminat untuk menggunakan produk ini, anda boleh hubungi Varf Healthcare di pautan diberikan dibawah.

VARF HEALTHCARE SDN BHD

ALAMAT : 104b, Jalan Sutera Tanjung 8/3, Taman Sutera Utama, 81300 Skudai, Johor
TELEFON : +607-5542685
EMAIL varfshop@gmail.com
LAMAN WEB : https://varfshop.com/
LAMAN FACEBOOK : https://www.facebook.com/VARF-Healthcare-Sdn-Bhd-601433347183435
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/varf.healthcare/
YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCczJoqm4h5Czgoxufm41l9Q

#varf #adam #axtension #men #menstyle #menshealth #mensfitness #menslook #healthylifestyle #health #healthy #healthyeating #healthyliving #healthiswealth #healthcoach #healthtips #healthyeats #healthybody #healthyfoodshare #healthyhabits #helathandfitness #healthyjourney #instahealth #malaysia

SEKIAN

Post a Comment

0Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment (0)

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!