Redcool Energy: Siri Minuman Edisi Terhad Terbaharu Hasil Kerjasama Coolblog dan Red Bull Kini Di Pasaran!

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Siapa di sini peminat Coolblog? Jika ya, kita serupa. Kalau singgah di mana-mana pusat membeli belah, jumpa sahaja kedai Coolblog mesti aku akan pesan Coolblog untuk dibawa pulang atau minum disitu juga. Rasa yang enak dan harga berpatutan mnjadikan Coolblog pilihan terbaik. Baiklah, kali ini lebih menarik sebab Coolblog bekerjasama dengan Red Bull

Nak tahu lebih lanjut, boleh baca selanjutnya di bawah. ✌

Redcool Energy: Siri Minuman Edisi Terhad Terbaharu Hasil Kerjasama Coolblog dan Red Bull Kini Di Pasaran!

Smoothie buah-buahan penuh tenaga pertama Coolblog x Red Bull Plus pilihan terbaik untuk mendorong anda melangkah lebih jauh

Berita baik untuk CooLovers yang mengamalkan gaya hidup aktif dan menginginkan minuman tenaga dengan kelainan tersendiri untuk mengharungi rutin harian. Coolblog tampil bekerjasama dengan Red Bull melalui varian Red Bull Plus mereka untuk menghasilkan Siri Redcool Energy terbarunya yang memberikan pengalaman minuman unik dengan gabungan tenaga dan pencuci mulut dalam satu minuman.

Pelanggan akan berpeluang menikmati rasa buah kiwi yang menyegarkan dan menghilangkan dahaga dengan Energy Xtra Kiwi atau campuran buah beri yang melazatkan dengan Berry Explosion. Pertama seumpamanya, gabungan kedua-dua jenis minuman ini bukan sahaja mempunyai kelebihan Vitamin C daripada jus buah-buahan tetapi juga Vitamin B3, B5 dan B12 serta ekstrak Guarana semulajadi tanpa gula daripada Red Bull Plus.


“Coolblog sentiasa berusaha untuk menggembirakan pelanggan kami dengan cetusan pelbagai rasa baharu yang inovatif dan kreatif, dan kami percaya smoothie buah-buahan edisi terhad yang menggunakan Red Bull Plus dan perisa kiwi dan buah beri berkualiti iaitu Siri Redcool Energy akan memenuhi citarasa pelanggan yang mencari minuman berperisa yang baharu dan menyegarkan,” kata Win Zaidi Zakaria, Ketua Komunikasi Korporat dan Perhubungan, Coolblog Dessert Sdn Bhd.

“Redcool Energy adalah minuman yang sempurna memandangkan kita telah mula kembali ke pejabat dengan waktu rehat yang terhad serta sibuk menguruskan anak-anak kembali ke sekolah atau terperangkap dalam kesesakan. Kami pastinya berharap pelanggan akan menikmati kebaikan menyegarkan dalam setiap tegukan yang akan mengekalkan tenaga anda untuk bertahan sepanjang hari menerusi tawaran baharu kami,” tambah Win Zaidi.

Siri Redcool Energy dijual pada harga RM 8.80 setiap satu dengan harga Power Combo istimewa iaitu RM 15.00 untuk dua (2) cawan minuman 700ml. Sempena kempen edisi terhad ini, pelanggan akan mendapat satu (1) tin Red Bull Plus secara percuma dengan setiap pembelian Siri Redcool di cawangan Coolblog yang mengambil bahagian di seluruh negara. 


Coolblog dikenali ramai dalam penghasilan pelbagai pencuci mulut dan minuman inovatif berinspirasikan citarasa tempatan dan antarabangsa untuk pelanggan. Pada Hari Malaysia baru-baru ini, Coolblog memperkenalkan Smoothie berperisa Durian dan Cendol dan pada bulan Ramadhan, Coolblog bekerjasama dengan FarmFresh untuk pengeluaran Smoothie Kathira dan Susu Kurma.

Untuk meraikan lagi kolaborasi edisi terhad ini, Coolblog menganjurkan aktiviti jelajahraya di sembilan (9) cawangan Coolblog terpilih di seluruh negara seperti yang disenaraikan di bawah. 

Layari laman sosial @CoolblogMalaysia di Facebook dan Instagram untuk pengumuman dan maklumat lain.

No. Tarikh Masa Lokasi
1. 5 November 2021 2:30pm – 6:00pm Caltex Puchong, Selangor
2. 6 November 2021 11:30am – 3:00pm Selayang Mall, Selangor
3. 10 November 2021 11:30am – 3:00pm Gelang Patah, Johor
4. 11 November 2021 11:30am – 3:00pm Maslee Kota Masai, Johor
5. 12 November 2021 2:30pm – 6:00pm BHP Parit Sulong, Johor
6. 13 November 2021 11:30am – 3:00pm Sogo Kuala Lumpur
7. 20 November 2021 11:30am – 3:00pm Ampang Point, Kedah
8. 20 November 2021 11:30am – 3:00pm Angsana Johor Bahru
9. 21 November 2021 2:30pm – 6:00pm BHP MRR2, Kuala Lumpur


Mengenai Coolblog Desserts Sdn Bhd

Coolblog adalah jenama minuman pencuci mulut halal berasaskan kios buatan tempatan di Malaysia yang menyajikan minuman terbaik, berkualiti tinggi dan berpatutan sejak 15 tahun yang lalu. Kami juga menawarkan sokongan bagi usahawan untuk memulakan dan mengendalikan francais Coolblog dan menjadi sebahagian daripada jenama perintis Malaysia yang disokong dengan kepakaran dan pengalaman bertahun-tahun dalam industri.

0 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment (0)

Previous Post Next Post