Earning NUFFNANG bertambah Berganda-Ganda??



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Alhamdulillah angah baru check je tadi NUFFNANG,sebab angah tgok entry blogger Yumida .So angah agak bersyukur sebab earning dah naik sebanyak RM1.00 hehe.Rupanya dah naik.Walaupun nampak macam skit je,tapi angah rasa tak kisah.

Untuk CPUV pulak masih tiada apa2.So angah sedikit rasa terkilan kat situ.Dulu angah ada try nak letak iklan2 lain macam KOMLI.Kalau korang perasan,dulu angah dah letak.Tapi bila fikir2 balik macam susah la pulak.So angah pun buang dan letak balik iklan Nuffnang :)

Apa yg penting adalah BERSYUKUR!! hehe,InsyaAllah suatu masa nanti maybe CPUV akan melekat pulak?? Siapa tahu?? So bersyukur lah.Korang mesti ada banyak tips2 supaya iklan CPUV melekat kat blog kan?? Share lah ye :) 
 Sekian.



16 comments:

  1. yey..sama la kit angah
    tahniah
    duit saving tu lebih sikit dri yumida..hehe
    done klik nuffnnag angah..moga bertambah-tambah

    ReplyDelete
  2. Tak de...rajin hantar tiket dik...
    InsyaAllah ada yang melekat CPUV tu nanti...
    cik akak tunggu 8 bulan baru ada....
    itu syawal hari tu dapat :)

    ReplyDelete
  3. selalu la update survey angah..2 minggu lepas wan 1st time dpt cpuv dari cik nuffnang..

    ReplyDelete
  4. samalah terkilan dengan CPUV nie..yang penting sabar je.

    Jom terjah sini Kebaikan Menyertai Contest

    ReplyDelete
  5. salam singgah pcl nak bg tips.. jgn cuba2 bg saingan nuff dgn iklan lain dan. ..yes htr tiket update survey. ~ www.nazlee.com

    ReplyDelete
  6. Sabar bro...rezeki itu pasti ade...stick pada yg satu insyallah tak akan rugi..mana tau lepas entry nuffang bg cpuv ker..

    Regards
    Strider

    ReplyDelete
  7. sikit2 lama2 akan jadi bukit kan? tahniah! rezeki :)

    ReplyDelete
  8. mama baru 3 bulan berbelog, melekat 2 cpuv/be... rezeki mama kot dapat seawal itu.... takpe angah...insyaallah ada nanti rezekinya tu..

    ReplyDelete
  9. Online earning is a lucrative option for people looking for ways to earn extra money. Enormous earning opportunity offered by online learning programs attracts attention of people. Who will not love the easier ways of making money. Nowadays, you will find that several websites are offering some kind of affiliate programs or other ways of earning extra money. Make your earning Funnels

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.