Review 2 Blog DJH



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
  1. 2 undian
  2. 3 undian
  3. 1 undian
  4. 0 undian 
  5. 0 undian
  6. 1 undian
  7. 0 undian
  8. 0 undian
  9. 1 undian
  10. 3 undian

Alhamdulillah..nampaknya angah dah mendapat pemenang review.Hehe..first time angah buat cara ni.Dengan suruh readers DJH buat undian.Kalau korang nak tersenarai dalam tu,korang kena selalu alert dgn FANPAGE DJH. Pemenang untuk REVIEW adalah...


Pada pendapat angah blog ni hebat.Kenapa hebat??Sebab pelbagai entry menarik yg angah selalu baca.Memang entry2 yg menarik.Selain tu,angah suka usha blog ni sebab dari segi gaya penulisan entry yg menarik.Korang tak percaya??Trylah baca.Maksud angah..ada something yg membuatkan angah nak baca entry dalam blog ALS ni.And last thing is..angah nak korang tgok blog ni sendiri...boleh tekan gambar tu..atau pun tekan link tu. :)




Pada pendapat angah..blog ni best.Sebab bila nak baca entry senang.Dengan jenis huruf yg senang nak tgok.Hehe.And untuk pengetahuan semua Pemilik blog ini merupakan salah seorang pengomen tegar blog DJH. :) Kalau ada header yg menarik utk blog ni,mungkin lagi best kut.Tapi ikut jugak lah pemiliknya.
Yang lain adalah,blog ni simple tapi best.Kadang2 ada je blog yg simple tapi bosan.So good job Sheila Salim. :) Terjah blog tu tau.

*Kenapa angah rajin sangat ni??Saja mahu kenal2 dengan blogger lain :) Beramah mesra melalui review blog.Anda mahu blog anda direview??Nantikan di fanpage DJH.


26 comments:

  1. Eh, blog kak sheila tersenarai lah.
    Terjah dua dua sekali.

    ReplyDelete
  2. wokey..
    satu pilihan shark mengena..
    hehe..
    jumpa disana.

    ReplyDelete
  3. tahniah buat diorg
    kenalan rapat yumida tu

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang adik....
    Semua hebat2 nie :)

    isi tabungan adik...mudahan di murahkan rezeki :) amin

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.