Rangking Semasa Pengomen Tegar DJH 15.11.2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Pagi ni angah nak tunjuk ranking pengomen tegar untuk setakat hari ini.Alhamdulillah ada pelbagai perbezaan yg berlaku.Nampaknya ada beberapa kekeliruan disini.Takpa kita akan betulkan kembali. 
Untuk ranking pertama hingga 10 berlaku penindihan nama Akak Kathy Rbain mempunyai nama sekaligus menyebabkan jumlah komennya 117,ini bermakna Kathy Rbain mengungguli carta utk sekarang ini.Blogger Rokot Nuluhan mencatatkan peningkatan!Tahniah.

Untuk kalangan ini pula terdapat beberapa blogger yg baru masuk kalangan ini seperti ezyra daniel,awanflufy,Che Rosliza Che Mat.Manakala blogger Telinga Bulat mendaki carta.


Untuk kalangan ini pula,blogger Marou Apple Hijau jatuh mendadak daripada kedudukan ke 5 carta pada minggu lepas ke kedudukan 21.Manakala blogger yg kembali ke kalangan ini adalah blogger Deno.
  • Blogger yg baru masuk carta : Nasuha,Deno,Darma Marina a.k.a Rin,Wan Maruzen Wan Husain,Abbak.
  • Blogger yg terkeluar carta :Eraz Fadli,Siti Aisyah,Ain Eddihar,NURSHAKIRA ABDUL HALIM,Noe.
Terima Kasih kepada anda semua yg tak putus-putus menyokong BLOG DJH.InsyaAllah.Sememangnya tanpa anda sudah semestinya blog ini hilang serinya.
Klik Sini Untuk Ranking Sebelum

10 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post