Contest SEO Eridy



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Sebenarnya angah dah lama tengok Contest Seo Eridy ni berkeliaran di sekitar ruangan bloglist blog DJH ni.Cuma angah masih rasa khuatir nak join atau tak.Jadi dengan rasa yakin dan tenangnya,angah membuat keputusan untuk join jugak Contest Seo Eridy ni.
Apa yang angah rasa,contest ini akan membuatkan angah tahu prestasi Blog DJH bagaimana sebenarnya.Sebenarnya angah pun bukannya mahir sangat dalam SEO ni,cuma sebagai seorang yang mahu maju ke depan,apa kata kita mencuba sesuatu yang baru?? :D
Hadiah untuk contest ini adalah RM 500.
Macam mana Contest Seo Eridy ni berlangsung? 
Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di  kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword " Contest Seo Eridy " Carian dibuat menggunakan private  browsing. 
 
 Klik link  : Contest Seo Eridy untuk mengetahui lebih lanjut! :D

Walaupun angah baru sahaja aktif dalam dunia blogging,angah rasa semua orang boleh menang,angah hanya mencuba,tak salahkan mencuba?? :D 
 


16 comments:

  1. kita pun da try join segmen nie...cuba nasib ;)

    ReplyDelete
  2. Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

    Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

    ReplyDelete
  3. xsalah...dapat pengalaman.. hehe
    salam perkenalan.. amal singgah sini..amal pun join jugak.. jemput singgah..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...dairijejakahangat,

    ziarah sini...datang daripada contest yang sama..

    mselim3

    ReplyDelete
  5. good luck angah :)

    http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

    ReplyDelete
  6. selamat mencuba dan semoga berjaya bro!

    p/s: Salam blogwalking dari peserta-Contest SEO Eridy

    ReplyDelete
  7. Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

    singgah sini,klik2, baca2, hehe..

    jom jenguk blog saya pula >> http://tiny.cc/jengukblogsayapula

    Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH >> http://tiny.cc/tempahlogomurah

    Salam kenal antara blogger.

    ReplyDelete
  8. Good luck for this Contest SEO Eridy - ramai yang hebat join :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.