Blog DJH tersenarai dalam MSMW2014!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,saja angah nak try mencelah di celahan ramai blogger-blogger hebat.Blog DJH tersenarai di kategori Best Lifestyle Blog.Kategori itu sebelum ini telah dimenangi oleh http://www.akmaomar.com/.
Harapan untuk menang?
 Bila difikirkan balik,memang susah untuk menang,tambah-tambah blog DJH masih belum dikenali ramai.Hehe,tapi sekadar mencuba sahaja.Itu petanda bahawa blog DJH sudah masuk ke suatu tahap yang baharu!
Macam mana nak VOTE blog DJH?? 

Bukan blog DJH sahaja yang boleh anda vote tetapi juga blog-blog awesome yang lain.Senang je caranya,anda hanya perlu membuat akaun di laman web ini :-

Kalau anda nak VOTE untuk DJH,klik bahagian Best Lifestyle Blog,pastu vote blog DJH.Kalau button Vote dah bewarna merah,bermakna anda dah vote DJH.Thanks.Boleh juga kalau anda nak vote blog-blog lain juga.
Terima Kasih.



*Peluang setahun sekali sahaja.Rasa excited,bila tersenarai dengan blogger-blogger best. 

17 comments:

  1. Semoga berjaya...bagus untuk promosi blog tu..kalah menang kira kemudian

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya...ikhlas dari www.tepakku.com

    ReplyDelete
  3. Salam. Tahniah sebab berjaya tersenarai dlm MSMW. Semoga dapat bnyk votes ya. ^^

    ReplyDelete
  4. Tahniah... bersaing cara sihat.. Good Luck..

    ReplyDelete
  5. hebatnya..moga dapat yang terbaik..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.