عرض المشاركات من يونيو, 2014

Deactivated Facebook

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Untuk pengetahuan semua,angah baru sahaja meng DE…

Selamat Berpuasa

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di pagi 1 Ramadhan yang mulia ini,agah nak ucap…

Sampai Rumah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Akhirnya sampai jugak angah di rumah angah tercinta…

Penat.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dikesempatan waktu yang ada,angah sempat mena…

Stress : Arghh!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Stress dengan kehidupan? Bukanlah sebenarnya …

Lama Tak Update!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nampaknya sudah beberapa hari angah tak update bl…

Musim Sakit.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Rasanya sekarang ni dah start musim ramai orang s…

Kutip Daging Isteri

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Betapa sayunya hati angah bila membaca artikel ak…

Segmen Tamat Hari ini!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa yang angah nak cakapkan adalah,bahawasanya se…

BREAK UP

Break Up Perbezaan Lelaki dan Wanita

Shopping Sakan!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semalam angah dan kakak angah serta boyfriendnya …

Minggu Pertama : Semester 3

Assalamualaikum dan salam sejahtera. In this entry angah akan tulis tentang apa yang b…

Bila Seorang Diri..

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hujung minggu kali ini,angah keseorang di rum…

Myanmarsia : Negara Maju

Assalamualaikum dan salam sejahtera. "Saya pergi ke sebuah kedai runcit di sala…

CPUV Nuffnang 2 & 3

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Berita gembira untuk angah sendiri. Hari itu,anga…

Single Sex or what??

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pertama Berkaitan dengan tajuk entry ini,ang…

Nak cemerlang?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kadang-kadang angah selalu tengok kawan-kawan ang…

Kena Samun!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semalam,angah dikejutkan dengan berita bahawasany…

Lets Be Happy

Lets Be Happy Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semester baru yang mencabar ba…

Pendidikan diutamakan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bukankah angah sudah memberitahu tempoh hari bah…

Panas.. Panas.. Panas..

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Cuaca sekarang sangat panas. Apa yang memeritkan …

Antara Kucing Belaan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baiklah,untuk entry kali ini ialah, angah nak tunjuk ga…

Semester Baru Bermula

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semester baru baru sahaja bermula pada hari ini iaitu t…

Dah Sampai...

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Akhirnya angah dah sampai Shah Alam. Buat apa angah dtg Shah…

Gambar Sangat Lucu

Sumber : Twitter Assalamualaikum dan salam sejahtera. First time angah tengok g…

Lesson Of Time : KARMA

Lesson Of Time : KARMA When a bird is alive.. It eats Ants. When the bird s dead.. An…

"Adakah Puasa kami sah?"

Klik Gambar Untuk Lebih Besar Seorang Mufti Besar Arab Saudi menangis teresak-esak …

Respect Them

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Respect Them Walaupun mereka begitu daif tet…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج