Follower ke - 2500



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah , follower blog ini telah pun mencapai 2,500 orang. Daripada 0 follower sehinggalah ke angka sekarang ini. Terima kasih kepada yang sudi follow akaun blog ini termasuklah akaun lain seperti Facebook. Google Plus , Twitter dan sebagainya.

Tahniah kepada Al Official kerana menjadi follower yang ke 2,500 untuk blog ini. Tapi mana link blog awak ye? Tak jumpa pulak link blog tu. Apa -apa pun terima kasih kepada semua. In shaa Allah, pada masa akan datang lebih banyak entri bermanfaat akan dikongsikan dengan anda semua.

Sekian

6 comments:

  1. In Shaa Allah, harap-harapnya camtulaah.. tahniah kepada follower bertuah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah kepada beliau , tpi sayang tak dapat nak trace blog nya

      Delete
  2. Tahniahhh, sioknya dapat follower banyak, saya ni selalu chipsmore maka macam tu je le blog.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatutnya lagi banyak , tapi saya banyak kali bercuti daripada blogging

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.