Deepika Padukone Berada Di Malaysia?Assalamualaikum dan salam sejahteraTeka-teki gambar Menara Berkembar Petronas dan kapsyen ‘Selamat Datang’ yang dimuat naik pelakon Bollywood popular Deepika Padukone di Instagram baru-baru ini akhirnya terjawab.

Menurut laporan Harian Metro, pelakon jelita itu tiba di Malaysia minggu lalu bagi menjalani penggambaran untuk sebuah produk yang melantik dirinya sebagai duta.

Selain Deepika, Sidharth Malhotra turut berada di Malaysia dan memuat naik Instagram Stories gambar berlatar belakangkan Menara Berkembar Petronas.

Terdahulu, entri di Instagram Deepika yang menunjukkan gambar Menara Berkembar Petronas pada 11 Julai lalu mendapat perhatian ramai, bukan hanya orang awam bahkan juga artis tempatan.

Antara artis tempatan yang meninggalkan komen di Instagram Deepika adalah pelakon Bella Daly, Wawa Zainal dan Datin Seri Umie Aida.

Sebelum ini, Deepika pernah datang ke Kuala Lumpur pada Jun 2014 untuk penggambaran satu jenama yang melantiknya sebagai duta.

Sumber: Harian Metro

4 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.