Header Ads

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)



Assalamualaikum dan salam sejahtera

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)

Apa khabar rakan-rakan dan pembaca semua. Di artikel kali ini aku nak berkongsi dengan anda salah satu inovasi terbaru kepada mereka yang ingin mendapat pendapatan lebih melalui satu aplikasi terbaru. Nak tahu aplikasi apa? Jemput baca hingga ke akhir ya!

TAMBAH PENDAPATAN HANYA DENGAN BERMAIN PERMAINAN (GAME)

Zaman sekarang sememangnya memerlukan penggunaan wang yang banyak untuk menjalani kehidupan. Tahap ekonomi yang tidak memberangsangkan menyebabkan ramai yang mula melakukan dua kerja dalam mencari pendapatan bulanan. Jangan risau kerana ada satu aplikasi yang memberikan ganjaran dan juga pendapatan yang boleh memberikan kesenangan kepada anda untuk menghadapi dan menjalani kehidupan harian.

Memperkenalkan RodeoGO, satu-satunya aplikasi crowdsourcing gamifications ads dimana terus menghubungkan anda dengan pengguna media sosial. RodeoGO mewujudkan aplikasi gaya hidup yang membolehkan sesiapa sahaja mempunyai peluang untuk menjadi micro-influencer dan memberikan peluang sama rata kepada semua untuk menerima keuntungan berdasarkan usaha  masing-masing.

Sosial media telah menjadi salah satu medium penting untuk menghubungkan manusia, komuniti dan juga sebagai tempat pengiklanan dan pemasaran bagi perniagaan. Survey pada tahun 2018 oleh Kementerian Komunikasi dan Multimedia (MCMC) menunjukkan bahawa terdapat 24.6 juga pengguna sosial media yang berdaftar di Malaysia dan 97.3% daripadanya merupakan pengguna Facebook, menjadikan Facebook sebagai platform utama dan menjadi pilihan di dalam negara.


APA ITU RODEOGO ?

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)

⭐Aplikasi ini memberi ganjaran kepada pengguna di dalam bentuk wang tunai dan baucer sebagai pertukaran kepada perkongsian di media sosial mereka melalui beberapa kempen pilihan. Klien boleh membayar pengikut pay per engangement.

⭐Sebagai contoh, kempen pertama adalah "Spot & Earn" dimana pengguna perlu mencari Rodeo Car atau apa sahaja kempen di jalan raya atau saluran media, dan apabila dan jumpa, pengguna perlu mengambil gambar kereta tersebut dan kongsikannya di media sosial mereka bersama dengan hashtag yang diberikan. Setelah gambar tersebut disahkan, pengguna bakal diberikan ganjaran dalam bentuk 'coins'. Pengguna adalah diperlukan untuk mengumpul minimum 1000 coins dan sebagai pulangan, mereka dibolehkan untuk mengeluarkan 70% daripada coins tersebut iaitu sebanyak RM 70. Baki bagi coins tersebut akan diberikan dalam ganjaran berbentuk boucer.

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)



TENTANG RODEO

Rodeo merupakan sebuah syarikat Adtech yang berkembang maju. Syarikat ini memberikan tumpuan kepada Transit Media dan digitalization. Rodeo menawarkan platform pengiklanan menggunakan pelbagai jenis kenderaan seperti Kereta, Trak, Motorsikal dan juga Basikal.

Rodeo menghubungkan para pengiklan kepada pelanggan dengan pengiklan yang relevan, interaktif dan berkesan. Selain itu, Rodeo juga memberikan data dan analytics kepada setiap kempen yang memberikan pengiklan untuk monitor setiap kempen mereka sendiri.

Yee-Haw!!

RodeoGO : Tambah Pendapatan Hanya Dengan Bermain Permainan (Game)
Kepada yang berminat untuk mencuba aplikasi ini, RodeoGO  terdapat di kedua-dua platform iaitu IOS dan juga Android. Jom tambah pendapatan hanya melalui peranti pintar anda sahaja!


Sekian

8 comments:

  1. Singgah sini sekejab

    https://yamanaimy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kalau santai2, boleh juga buat duit ni kan. menarik

    ReplyDelete
  3. I am not into all this game thingy. However, you wrote a good review. Have a good day.

    ReplyDelete
  4. First time dengar pasal rodeo ni. Seriousla boleh buat duit dengan main game👍

    ReplyDelete
  5. Wah menarik juga aplikasi ni. Sesambil boleh buat duit juga. Watch and earns tu macam senang sahaja kan. Sis nak install dan daftar sekarang!

    ReplyDelete
  6. Wahhhh nampak menariklah ! Gamers di luar sana pasti gembira membaca artikel nie.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.