Giveaway Sii Nurul

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Apa khabar semua? Alhamdulillah, kali ini aku terbuka hati nak sertai satu giveaway yang dilancarkan oleh seorang rakan blogger iaitu blog Sii Nurul. Sudah lama tak sertai mana-mana giveaway, dan kalau sekarang ni aku hanya akan sertai giveaway yang syaratnya tidaklah susah mana pun.

Teringat pulak satu masa dulu memang rajin bersegmen, giveaway dan pelbagai lagi. Okay, kalau korang nak sertai giveaway ini, bolehlah klik pada banner diatas. Syarat-syaratnya mudah sahaja. 



Syarat-syarat penyertaan :

1. Follow blog Sii Nurul dan Inspirasi Kami

2. Like Facebook Page Blog Sii Nurul

3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Giveaway Sii Nurul"

4. Komen link penyertaan di komen di bawah.


Semua penyertaan akan disenaraikan dalam bloglist. Cabutan bertuah akan dilakukan dan 2 orang pemenang giveaway akan menerima wang tunai RM50. Giveaway berlangsung bermula 24 Januari sehingga 20 Fenruari 2021. 


SEKIAN

16 comments:

  1. hahaha... samalah sy pun join giveaway tgok syarat juga...
    Btw terima kasih sudi join giveaway ini.. semoga dimurahkan rezeki ^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, hai.. salam singgah daripada giveaway yang sama.. Best of luck to you..

    https://www.shikinrazali.com/2021/01/giveaway-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan hai.. salam perkenalan daripada giveaway yang sama..

    https://www.ibucida.com/2021/01/giveaway-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  4. Done follow awak sekali masukkan dlm bloglist

    Dr segment yg sama
    https://www.opzzpinky.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

    Gud luck

    ReplyDelete
  5. jalan menyinggah dari segmen yang sama. good luck!

    ReplyDelete
  6. Hi. Myra datang dari segmen yang sama. Good luck ya.

    ReplyDelete
  7. *knock knock*

    Dropping by to say hi :)
    I enjoyed reading the 56 gifts for men.
    Susah laa nak beli hadiah sometimes for men. If girls, just get them flowers or sephora stuff je :D

    Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kerana sudi join giveaway ini.. Pemenang telah diumumkan. Boleh semak di entri ya ~
    https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

    ReplyDelete
  9. hi jom join GA menarik ni!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.