Garci Pro Gel Membantu Kurangkan Rasa Lenguh dan Kebas

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Garci Pro Gel Membantu Kurangkan Rasa Lenguh dan Kebas

Garci Pro Gel Membantu Kurangkan Rasa Lenguh dan Kebas | Salam Ramadhan buat semua rakan-rakan. Sakit dan lenguh-lenguh merupakan perkara biasa apabila kita banyak melakukan kerja-kerja terutama apabila kerja atau aktiviti dilakukan secara berulang kali dan tanpa rehat. Selain itu, usia juga merupakan antara penyebabnya. 

Macam aku sendiri, bila dah meningkat usia ni, mulalah ada sakit-sakit dibeberapa bahagian. Lenguh-lenguh badan tu memang dah biasa, terutamanya di bahagian belakang badan, pergelangan tangan, bahagian kaki dan sebagainya. Kadang-kadang bila memandu terlalu lama, tambah pula bila ada kesesakan trafik yang lama, memang sakit bahagian belakang. Bila berjalan terlampau lama dan jauh, mulalah kaki tu rasa lenguh. 

Bila kerja menulis blog dan sebagainya, memang seharian berhadapan dengan komputer riba. Sakit belakang dan lenguh pada tangan tu mula terasa. Bila dah lenguh dan kebas datang, nak lakukan aktiviti lain pun terbantut. Kalau dibiarkan memang akan melarat dan akan timbulkan masalah yang lebih besar.

Garci Pro Gel Membantu Kurangkan Rasa Lenguh dan Kebas

Sebelum ini kalau lenguh-lenguh dan kebas macam tu memang ada juga guna beberapa produk lain, tapi malangnya tak berapa nak membantu. Kadang-kadang guna pada kuantiti yang banyak, tapi masih tiada sebarang kesan atau sakitnya berkurangan tetapi sekejap sahaja. Membazir duit dan masa sahaja. 

Alhamdulillah, baru-baru ini diperkenalkan dengan Garci Pro Gel ni. Secara jujurnya ini merupakan pertama kali menggunakan Garci Pro Gel ini dan sememangnya banyak membantu dalam melegakan masalah-masalah yang dihadapi.

Garci Pro Gel Membantu Kurangkan Rasa Lenguh dan Kebas

Garci Pro Gel ini dihasilkan dari minyak kayu putih atau Eucalyptus Oil, Argan Oil, Peppermint, Menthol, Aloe Vera, Apple Extract dan Aqua. Bahan-bahan yang terkandung dalam produk Garci Pro Gel ini dapat memberikan pelbagai manfaat seperti berikut : - 

✅Membantu melancarkan pengaliran darah dan merawat saluran darah tersumbat
✅Membantu proses rawatan kebas pada anggota badan
✅Membantu merawat urat saraf yang rosak penyebab kebas
✅Membantu melegakan kekejangan otot dan sendi
✅Membantu melegakan sakit urat dan sakit lutut
✅Membantu mengurangi risiko strok dan serangan jantung mengejut
✅Membantu melegakan selesema dan pening kepala
✅Membantu melegakan sakit perut/ senggugut
✅Membantu membuang angin dalam badan 

Garci Pro Gel Membantu Kurangkan Rasa Lenguh dan Kebas

CARA PENGGUNAAN

Cara nak guna Garci Pro Gel ini mudah sahaja. Hanya picit sahaja sedikit gel, dan kemudian terus sapu pada bahagian yang mempunyai masalah itu dan urut dengan perlahan. Memang best sebenarnya Garci Pro Gel ini sebab mempunyai tekstur yang ringan dan lembut, kemudian akan rasa sejuk dan berangin. Garci Pro Gel ni jugak pantas menyerap dalam kulit dan baunya juga menyegarkan. Selain itu, produk Garci Pro Gel ini jugak tidak panas. Jadi memang sesuai digunakan untuk atasi masalah-masalah yang dihadapi.

Garci Pro Gel ini sesuai digunakan untuk lelaki dan juga wanita yang mempunyai masalah seperti kebas, saraf, lutu, tumit, strok dan sebagainya. Juga untuk mereka yang aktif bersukan, boleh juga gunakan Garci Pro Gel ni. 


Tips untuk anda apabila menggunakan Garci Pro Gel ni,

✅Bagi anda yang mengalami sakit kebas kurang dari 6 bulan, dinasihatkan guna pada 3 kali sehari iaitu sewaktu pagi, petang dan malam sebelum tidur.

✅Bagi anda yang mengalami kebas dan stroke lebih dari setahun, dinasihatkan untuk sapu gel ini pada 4 jam sekali. 


Garci Pro Gel Membantu Kurangkan Rasa Lenguh dan Kebas

Alhamdulillah, jujurnya menggunakan Garci Pro Gel ini memang sangat membantu hilangkan lenguh-lenguh tangan, sakit kaki dan memudahkan untuk melakukan pelbagai aktiviti fizikal. Kalau anda juga mengalami masalah dan sakitt yan sama, bolehlah anda cuba gunakan Garci Pro Gel ini. In shaa Allah, mungkin dapat menghilangkan lenguh-lenguh dan sakit anda.

Oh ya, sekarang ini ada promosi beli 2 percuma 1, jadi anda boleh jimat banyak disitu. Ada Free Postage juga. Kalau nak beli dan dapatkan info lanjut berkaitan Garci Pro Gel boleh lihat di pautan dibawah. 

Produk keluaran MISG Global
Website : garciprohq.com

14 comments:

  1. sy pun dah cuba.. hilang lenguh2 alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. tengok ramai orang share kebaikan pasal garcia pro ni, macam menarik je untuk beli

    ReplyDelete
  3. Macam best jer Garci Pro ni , kebetulan semalam tangan kebas, siksa juga nak bagi darah lancar balik. Agaknya kalau masa tu sapi dengan Garci Pro mesti tak tunggu lama nak baik. Biasa bahagian tangan cepat kebas sebab kerap pegang phone dan betis sebab lama berdiri kat dapur.

    ReplyDelete
  4. makin popular ya produk ni. nampak orang bagi testomini merata-rata. I memang selalu lenguh jugak, nk add to cart lah.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah cuba lagi. Memang sis perlukan lotion mcm ni..dah tua2 ni mcm2 sakit dtg, lenguh sana sini

    ReplyDelete
  6. Kita kena ada satu juga lah produk ni kerana mak ayah kita selalu sakit-sakit lenguh dan juga kebas kaki dan tangan bagus ni panas-panas jer kan hurmmmm...

    ReplyDelete
  7. Nanti nak cari gel camni. Senang picit je. Bagus guna waktu jalan jem. Duk dalam kereta urut-urut leher dan kebas tangan kaki.

    ReplyDelete
  8. Yes, ada free postage. Rawlins nak belikan untuk my parents sebab diorang mengadu sakit sendi. Rawlins pun nak beli untuk diri sendiri sebab sakit lutut hehehe

    ReplyDelete
  9. Waaa dia pun guna juga yaa.. baguskan? Memang mudah nak bawa dan guna, now dah jadi peneman setia Sis..ilang sakit-sakit lenguh..

    ReplyDelete
  10. Dah guna mmg best. Rasa sejuk3 mmg boleh hilang rs kebas

    ReplyDelete
  11. ramai pula yang review bagus produk ni.. saya nak cuba jugalah nanti.. sejak akhir-akhirnya.. selalu lenguh pinggang..

    ReplyDelete
  12. Ramai bagi feedback best. Kita ni memang kerap lenguh lagi sakit pinggang. Memang nak kene ada gel macam ni. sedap bila diurut. Lagi best bila rasa sejuk ni..Hah nanti beli la satu

    ReplyDelete
  13. Nell macam kena dapatkan Gel ni jer! Sesuai for my need now.. Selalu kaki cramp wor sebab tdo dlm kesejukan ni... Boleh guna urut2 kaki ni...

    ReplyDelete
  14. Kak ana pun lately ni lenguh2 badan. Boleh cuba garci pro ni nanti. Lagipun banyak juga fungsi dia selain utk lenguh2 ni.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.