"Saya Nak Jual Blog DJH."




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Kali ini angah nak menulis tentang blog DJH.Dah lama rasanya angah tak menulis tentang blog kesayangan ramai ini.ye ke?? Haha..

Pertama :-
Begitu banyak broken link dijumpai dalam blog angah.Gambar yang di atas adalah buktinya sebanyak 131 broken link dijumpai.Kenapa jadi macam ni eh?Angah rasa mungkin disebabkan oleh entry-entry terdahulu tentang peserta2 GA/SEGMEN yang pernah angah anjurkan.
Dan cara untuk angah buang,sudah tentunya dengan membuka setiap satu,kemudian delete satu persatu.Aduss... lambat kut nak habis :(

Kedua :-


Dalam beberapa hari ini,seringkali entry-entry angah menerima komen SPAM daripada anonymous.Contoh ayatnya :
Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone! Also visit my web site ... กิฟฟารีน 
Memang komen-komen sebegini mengganggu angah.Hampir 50 komen untuk setiap entry. Solution terbaik??Kita padam komen-komen sebegini.

Ketiga :-

Harga keseluruhan blog angah adalah : $ 4154!!! Sungguh tak disangka blog angah semahal sebegitu.Jadi kepada anda semua yang berminat nak beli,bolehlah kumpul duit banyak tu dulu,pastu baru boleh beli blog angah.*Tu pon kalau ada yang berminat.Hehe
Sebenarnya bukan angah nak jual blog pun,cuma saja nak chek value blog angah.Barulah kita akan rasa betapa mahal dan murahnya blog kita sendiri.
Sekian.

8 comments:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.