10 Pakaian Dato Siti Nurhaliza TercantikAssalamualaikum dan salam sejahteraSementara menanti kelahiran sulung Dato Sri Siti Nurhaliza, apa kata kita lihat 10 pakaian tercantik yang dipakai oleh beliau ketika anugerah, persembahan, atau majlis hiburan. Senarai ini adalah mengikut mata dan selera aku sendiri. Kalau ada yang tak puas hati dengan senarai ini, bolehlah buat senarai sendiri ye.


Sumber Gambar : Google Image

1. Pakaian ketika Konsert Dato Siti Nurhaliza & Friends 2016 2. Pakaian ketika Konsert Lentera Timur 2013


3. Pakaian ketika Konsert Siti Nurhaliza Live at Royal Albert Hall London 2005


4. Pakaian ketika perkahwinan beliau 2006


5. Pakaian ketika perkahwinan beliau 2006


6.  Pakaian ketika Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009


7. Pakaian ketika Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2015


8. Pakaian beliau ketika di tahun 2008


9. Pakaian ketika konsert Siti Nurhaliza Live at Royal Albert Hall London


10. Pakaian ketika Konsert Lentera Timur 2013


.....................................................................................................................

Suka untuk aku jelaskan sekali lagi bahawa senarai ini adalah mengikut kesukaan aku sendiri. jika anda suka pakaian yang lain, itu adalah kesukaan anda. Sebenarnya, banyak lagi pakaian yang dipakai beliau yang sangat cantik dan menarik tetapi sopan.

Walaupun beliau seorang selebriti, tetapi pemakaian beliau tidaklah mencolok mata seperti kebanyakan selebriti lain. Dari awal pembabitan beliau sehinggalah sekarang , beliau sangat menjaga pemakaian beliau. Tahniah diucapkan kepada beliau kerana akan mendapat cahaya mata sulung dalam jangka masa terdekat.

Sekian.


5 Comments

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


  1. siti zaman kurus2 dulu memang lawa betul
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Asalam saya memang memninati penyanyi ini..kerana datok Tie lahir tara!! 11. jan kan tahun bezalah..tapi date dan bulan tu special kan bagi dia dan yg lahir sewaktu dengannya

    ReplyDelete

Post a Comment

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Post a Comment

Previous Post Next Post